Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nenorocire: O mamă şi-a căsăpit fără milă propriul copil cu un cuţit, apoi a fugit pe stradă, plină de sânge, urlând că şi-a omorât fiica

Publicat:

Grozavie într-o comuna din România, unde o fata de 17 ani a fost transportata în stare grava la spital dupa ce a fost înjunghiata tocmai de mama ei. Femeia a fugit de la locul fatei.

Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe Aleea Ipotești din . La fața locului s-au deplasat polițiști dar și o ambulanța care a dus victima la Urgențe.

Femeia care și-a înjunghiat fiica a fost prinsa în cele din urma de polițiști, pe strada Barițiu din , dar nu ca urmare a cautarilor, ci pentru ca femeia oprea lumea pe…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina

09:25, 29.03.2024 - Un barbat de 50 de ani din judetul Prahova a fost omorat, in strada, in urma unui conflict spontan cu un alt barbat. Agresorul, nemultumit... The post Omorat in plina strada pentru ca agresorului nu i-a placut cum a parcat mașina appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Guvernul isi propune sa descurajeze condamnatii care au fugit din tara

20:10, 21.03.2024 - Guvernul a adoptat joi un proiect de lege in domeniul justitiei care isi propune sa descurajeze condamnatii care au fugit din tara. Acestia vor fi obligati sa-si achite costurile transportului atunci cand sunt adusi in Romania. Noile prevederi se refera la cei care sunt condamnati definitiv, dar si…

Șoferul care l-a omorat pe Radu, polițistul din Sibiu care dirija traficul, a fugit din Romania! Chiar el a facut anunțul: „Am fost amenințat”

15:11, 01.03.2024 - In urma tragicului accident rutier din Cisnadie, județul Sibiu, in care polițistul local Radu și-a pierdut viața, șoferul responsabil pentru tragedie a luat o decizie neașteptata. Barbatul a anunțat ca a fugit din Romania, invocand motive legate de presiunea psihica și amenințarile primite.

DE DRAGOBETE – Femeie batuta in plina strada de un barbat pe strada Paltinișului

10:36, 26.02.2024 - De Dragobete polițiștii din Baia Mare erau sesizați de catre o femeie, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgențe 112 despre faptul ca a fost agresata fizic in plina strada. „Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul ca apelanta de 25 de ani, ar fi fost agresata fizic, de catre…

Rujeola, risc ridicat de deces. Dr. Mihai Craiu: „Nu va jucați ruleta ruseasca cu propriul copil. Prețul platit ar fi prea mare!“

12:05, 24.02.2024 - Dr. Mihai Craiu, unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Romania, susține ca riscul de deces prin complicații ale rujeolei este extrem de ridicat, iar singura soluție este vaccinarea. „Nu va jucați ruleta ruseasca cu propriul copil”, avertizeaza medicul.

Scene șocante in plina strada, la Drobeta-Turnu Severin: eleva injunghiata de fostul iubit. Adolescentul a incercat sa se sinucida cu același cuțit

14:41, 23.02.2024 - Scene șocante in plina strada, in Turnu Severin. Un adolescent și-a injunghiat iubita, apoi, cu același cuțit, a incercat sa iși puna capat zilelor. Cei doi sunt elevi la Colegiul Național „Traian”, iar nefericita intamplare a a vut loc in zona Castelului de Apa.

(video) Un copil, lovit de o mașina pe o strada din Tiraspol: A fugit prin fața automobilului

12:40, 13.02.2024 - Un copil de 9 ani a fost lovit de automobil, in timp ce a incercat sa traverseze neregulamentar o strada din Tiraspol. Din imaginile surprinse de camera de bord se observa cum șoferița a incercat sa evite impactul, insa nu a reușit. Minorul a fost spitalizat.

Karmen Simionescu a ajuns la urgențe dupa un incident. Ce a pațit fiica lui Adi Minune: ”Aceasta nenorocire”

20:20, 09.02.2024 - Karmen Simionescu a trecut printr-un moment extrem de neplacut și a ajuns la spital. Artista și-a prins degetul in ușa de la mașina și a fost nevoita sa mearga la medic din cauza durerilor suferite.


Ce parere ai despre aceasta stire?