Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neagu Djuvara, la moartea Regelui Mihai: Mai frumos au vorbit străinii despre el, decât noi VIDEO

Publicat:

"El s-a ținut demn, cu capul sus și am trait momentul asta pentru ca-i cunoșteam și mi-a ramas intiparita in minte demnitatea lui. Atat pot sa spun, fiindca mai bine vorbesc strainii despre el decat noi", a declarat istoricul , care a implinit anul acesta 101 ani.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu, despre Cirstoiu: 'Este bombardat, am vorbit personal cu el `Catalin, te rog frumos, nu mai lua sfaturi de la nimeni`' (video)

21:40, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la Antena 3, ca cel mai mare avantaj al candidatului PSD-PNL la primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, este faptul ca aceasta nu a facut niciodata politica.

Putin a vorbit pentru prima oara despre moartea lui Navalnii. Reacția unui opozant: liderul rus este „o insecta care se hranește cu sange”

12:01, 18.03.2024 - Vladimir Putin a confirmat pentru prima data, duminica, ca principalul sau opozant politic Aleksei Navalnii urma sa fie eliberat in cadrul unui schimb de prizonieri, chiar inainte de moartea sa.

Carmen de la Salciua a vorbit despre moartea lui Mile Povan. Ce legatura a existat intre cei doi artiști

17:30, 28.02.2024 - La doar 31 de ani, Mihai Leric, pe numele sau real, s-a stins din viața zguduind intreaga lume a muzicii populare din Romania și intristandu-i și pe colegii sai de breasla. Carmen de la Salciua, care se cunoștea cu regretatul artist, a vorbit pentru prima data despre moartea acestuia.

Dan Bittman a vorbit despre relația cu Denise Rifai

13:41, 26.02.2024 - Cantarețul Dan Bittman  i-a dat un inel jurnalistei Denise Rifai la ea in emisiune, iar de aici au curs speculatiile. Bittman neaga insa, intr-un interviu, existenta unei relatii amoroase, spunand ca prefera amicitia. Am facut acel gest la Denise Rifai in emisiune tocmai pentru a atrage atenția presei…

Ultima discuție a lui Alexei Navalnii cu fiica lui, Daria, a fost facuta publica. Ce au vorbit cei doi: ”Putin se teme de...”

16:05, 21.02.2024 - A fost facuta publica ultima discuție pe care fiica lui Alexei Navalnii a avut-o cu tatal ei, inainte ca acesta sa moara. Moartea opozantului rus a lasat multe semne de intrebare, motiv pentru care oamenii incearca sa afle adevarul.

MAE, mesaj dupa moartea lui Alexei Navalnii: „O tinta constanta”. Sute de persoane au fost arestate la protestele din Rusia

10:30, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a reacționat dupa moartea lui Alexei Navalnii, exprimandu-și regretul pentru decesul care reprezinta o pierdere uriașa in eforturile pentru consolidarea valorilor democratice. Intre timp, sute de persoane sunt arestate in Rusia. „O tinta constanta”. Cine a fost Alexei…

Principalele reacții dupa moartea lui Alexei Navalnii. Ce a spus președintele PNL, Nicolae Ciuca

18:45, 16.02.2024 - Opozantul rus Aleksei Navalnii, inamicul numarul unu al lui Vladimir Putin, a murit vineri intr-o inchisoare in Arctica, unde iși ispasea pedeapsa de 19 ani de inchisoare primita pentru ”extremism”. Moartea sa a scandalizat intreaga lume, iar reacțiile nu s-au lasat așteptate prea mult timp. Așadar,…

Acces Direct. Soția lui Florin vrea sa faca dreptate dupa moartea soțului. Barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte, in strainatate. Ipotezele pe care le-a luat in calcul / VIDEO

18:45, 15.02.2024 - Florin se afla la munca in strainatate, acolo unde a și murit. Soția lui, Tanța, crede ca barbatul ar fi sfarșit in condiții suspecte. A fost gasit intr-un vestiar, la locul de munca și i-a spus ca, de fapt, a facut infarct.


Ce parere ai despre aceasta stire?