Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NASA dă avertizări sumbre! Potopul ar putea afecta întreaga planetă! Nivelul apelor creşte alarmant, iar imaginile din satelit sunt îngrozitoare

Publicat:

NASA a publicat imagini îngrijoratoare legate de fenomenul . Un satelit a surprins din spatiu cum nivelul oceanelor a crescut extrem de mult în ultimele luni.

Potrivit datelor transmise de satelit, nivelul apelor a crescut îngrijorator în ultima perioada. Zone mari ale globului sunt afectate de fenomenul , care provoaca inundații periculoase. Cel mai afectat este , însa nici celelalte mari și oceane nu vor scapa de potop. Aflati toate informatiile despre acest subiect si vezi imagini într-un material video aici.

Foto:…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini halucinante cu mașina in care a murit Madalin, baiatul din Olt. A fost distrusa complet și au ramas doar fiare / FOTO

10:10, 23.04.2024 - Madalin a murit in condiții ingrozitoare, iar acest lucru il confirma și imaginile ingrozitoare cu mașina lui, dupa tragedie. Dintr-o mașina noua și frumoasa, aceasta s-a transformat intr-un morman de fiare și a fost distrusa complet. Din acel loc a fost extras trupul neinsuflețit al lui Madalin.

„Sa nu irosim nicio picatura”. Oamenii din Bogota stau cate o zi intreaga fara apa. „Fac un duș de 4 minute și nu spal haine”

07:05, 13.04.2024 - Cei 10 milioane de locuitori ai capitalei columbiene Bogota sunt forțați sa stea fara apa, din cauza secetei severe. Fenomenul climatic El Nino a dus nivelul rezervoarelor de apa la cel mai scazut punct din ultimele decenii, relateaza BBC.

Climatolog ANM prognoza apocaliptica pentru intreaga lume: fenomenul care ne schimba viețile tuturor

06:45, 10.04.2024 - Climatologul ANM, Roxana Bojariu, a explicat ca efectele incalzirii globale vor fi din ce in ce mai intense, iar in anul 2050 am putea ajunge ca la Polul Nord sa nu mai avem gheața in timpul verii. Acest fenomen va avea efecte in lanț pentru intreaga lume, pentru ca se va strica echilibrul.

Fenoment STRANIU pe cerul Romaniei, din cauza prafului saharian. Imagini despre parca din filme SF - FOTO GALERIE

13:46, 01.04.2024 - Concentrația mare de praf și implicit nuclee de condensare determina și o condensare intensa la nivelul norului de praf ceea ce conduce la apariția unor nori destul de particulari, de tip Altostratus opacus, prin care putem doar observa poziția Soarelului pe bolta cereasca, a explicat conf. dr. Lucian…

Femeie din Cluj atacata de o haita de caini! A fost salvata de doi oameni aflați in zona

14:01, 31.03.2024 - O femeie din Cluj Napoca a fost atacata de o haita de caini in zona Bulevardului Muncii din Cluj Napoca. Conform colegilor de la stiridecluj.ro , aceasta a ieșit la plimbare cu cainele sau cand a fost atacata, fiind salvata de doi barbați aflați in zona. Intreaga intamplare a fost relatata pe stiridecluj.ro…

Salariile angajaților din agențiile și centrele IMM vor crește la nivelul celor din Ministerul Economiei

18:25, 28.02.2024 - Salariile angajaților din agențiile și centrele IMM vor crește la nivelul celor din Ministerul Economiei, potrivit unui proiect de ordonanța de urgența care ar putea fi adoptat de Guvern, miercuri.

Luna februarie este pe cale sa doboare un record de caldura fara precedent: „Planeta se incalzește intr-un ritm accelerat”

13:50, 17.02.2024 - Potrivit meteorologilor, luna februarie este pe cale sa doboare un record de caldura, in contextul in care incalzirea globala cauzata de activitatea umana și fenomenul climatic natural El Nino determina o creștere a temperaturilor pe uscat și in oceanele din intreaga lume.

Avertizari de inundații inclusiv pentru județul Arad

15:55, 14.02.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare de tip cod galben de inundații ce vizeaza bazinele hidrografice Tur, Crisul Alb,... The post Avertizari de inundații inclusiv pentru județul Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?