Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente dificile la ASIA EXPRESS: Lora ajunge pe perfuzii. Ce s-a întâmplat

Publicat:

Cel mai dur reality show, ,,”, s-a dovedit a fi o provocare imensa pentru concurenți, iar echipele ramase in cursa se lupta acum cu ultimele resurse de energie pentru a ajunge cat mai aproape de finala. Cu toate acestea, oboseala, deshidratarea și presiunea competiției iși spun cuvantul, iar maine seara de la ora 20:00, Lora va trece prin momente dificile din cauza problemelor de...

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

S-a intors regele zgurii - Trec prin momente dificile...- Ce a spus Nadal la revenirea la Barcelona

21:50, 16.04.2024 - Rafael Nadal a revenit marți in circuitul mondial cu o victorie mult așteptata. El l-a invins la Barcelona Open, unde a caștigat trofeul de 12 ori, pe italianul Flavio Cobolli cu 6-2, 6-3. „Trec prin momente dificile... Sunt fericit sa incep cu o victorie...”, a spus cel supranumit „Regele zgurii”,…

Xtra Night Show. Momente tensionate intre Lolrelai și Dustinel, la RXF! Ce s-a intamplat in culisele showului: ”M-a tras dupa el” / VIDEO

09:10, 28.03.2024 - Scandalul de la RXF continua! Dupa scandalul uriaș facut de Dustinel, Lolrelai a venit cu noi dezvaluiri neștiute! Au existat momente tensionate intre cei doi, iar Dustinel și-a dorit cu orice preț sa i se faca dreptate. Iata ce a urmat, dupa ce Lolrelai i-a lluat apararea lui Yamato Zaharia!

EXCLUSIV | Mama Nadiei Comaneci, pe patul de spital! Momente dificile pentru 'Zeița de la Montreal'

12:06, 04.03.2024 - Nadia Comaneci trece printr-un calvar, dupa ce mama sa a trecut prin doua operații extrem de dificile in numai cateva luni!VEZI AICI CARE ESTE STAREA DE SANATATE ȘI DE CE BOLI SUFERA MAMA MARII GIMNASTE!  

LaLiga: Osasuna vs Alaves - Momente dificile pentru Ianis Hagi

07:35, 04.03.2024 - Osasuna - Alaves, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Spaniei, este programat, luni, 4 martie,de la ora 22:00, pe Estadio El Sadar din Pamplona, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4, Orange Sport 4 si Prima Sport 4.

Razvan Fodor, declarație de dragoste pentru Irina Fodor, in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024 / FOTO

14:45, 29.02.2024 - Razvan Fodor i-a facut o declarație de dragoste soției lui, Irina Fodor, chiar in aeroport! Prezentatoarea TV va incepe filmarile pentru Asia Express 2024. Momente emoționante inainte de plecare.

Horoscop sambata, 17 februarie. O zodie are parte de bani, nativii alteia trec prin momente dificile

18:35, 16.02.2024 - Horoscopul zilei de 17 februarie arata ca, in timp ce Capricornii au motiv de bucurie, nativii zodiei Taur vor trece printr-o situație neplacuta. Click! are predicții complete pentru sambata.


Ce parere ai despre aceasta stire?