Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Momente cumplite pentru Mara Bănică, după ce copilul ei a fost maltratat: "Îl duc la psiholog!"

Publicat:

a trecut prin momente cumplite când baiatul ei a fost maltratat de o profesoara la scoala. Vedeta a fost nevoita sa-si mute copilul la o alta scoala.

a avut probleme din cauza unei profesoare care nu s-a comportat frumos cu el. Acesta s-a temut sa mai mearga la scoala, iar îl duce si acum la psiholog.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kate Middleton trece prin momente cumplite. Situatia Printesei de Wales, descrisa cu acuratete: „Isi pierde parul, unghiile”

10:01, 17.04.2024 - La finalul lunii martie, Kate Middleton a anunțat ca are cancer, iar in prezent urmeaza ședințe de chimioterapie preventiva. Vestea ca Prințesa de Wales se lupta cu cancerul a ajuns și la urechile lui Sharon Osbourne. Vedeta a declarat recent ca ințelege perfect prin ce trece soția lui William. Ce se…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Artista din Romania care a infruntat moartea pentru a avea inca un copil: “Aș mai face-o de o mie de ori”

13:05, 01.04.2024 - O artista din Romania a demonstrat ca este o eroina. A facut sacrificii mari pentru a deveni mama pentru a doua oara, deși riscurile erau foarte mari. A infruntat moartea pentru a mai avea un copil, dar spune ca ar mai face acest pas oricand, fara sa stea pe ganduri. Vedeta, la un pas de […] The post…

Dora din Seini a ajuns vedeta. De la Romanii au talent La Maruța

12:45, 27.02.2024 - Dora Debreczeni de la Școala Numarul 1 din Seini (orașul unde pe primul loc este palinca) a facut senzație la Romanii au talent. A fost invitata la emisiunea La Maruța. Nu a venit singura, ci insoțita de mama ei. ”Domnu Maruțica” (cum este alintat de Dora) a fost foarte incantat de prezența maramureșencei…

Elev retras de la cursuri de mama pe motiv ca „nu ii mai place școala“. Ce raspuns a primit

07:30, 22.02.2024 - Incidentul a avut loc zilele trecute la Liceul Tehnologic „Ioan Corivan”, din Huși.Directoarea unitații școlare i-a explicat mamei avantajele educației pentru fiul ei și i-a recomandat sa mearga cu fiul ei la psiholog.„Da, chiar acum a venit o mama la școala, dorind sa retraga dosarul fiului dansei,…

Ce a visat Catalin Bordea, la trei zile de la decesul mamei sale. Comediantul trece prin momente cumplite: „Așa se naște depresia” / FOTO

09:05, 03.02.2024 - Catalin Bordea nu are parte chiar de cea mai buna perioada din viața lui. Dupa divorțul de fosta sa partenera, in urma cu trei zile, cunoscutul comediant a anunțat decesul mamei sale. Iata ce vis a avut Catalin Bordea, in urma cu puțin timp!

Ce i-a provocat decesul fetiței de 9 ani din Galați. Mama ei ar avea probleme psihice: ”Sunt din diverse momente anterioare”

19:10, 31.01.2024 - Trupul neinsuflețit al fetiței de 9 ani din Galați a fost preluat de medici, iar ceea ce au descoperit i-a ingrozit. Fetița ar fi trait un adevarat coșmar din cauza mamei sale, despre care s-a spus ca ar avea probleme psihice. Iata ce i-a provocat decesul, dupa o lunga perioada in care a fost batuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?