Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida va deveni Jennifer Rush la „Te cunosc de undeva”

Publicat:

le e cunoscuta telespectatorilor ca prezentatoare a showului matrimonial, Mireasa pentru fiul meu. Sambata insa, o puteți vedea intr-o ipostaza cu totul noua la Te cunosc de undeva!

Nu mai este un secret ca pentru cantatul este mai mult decat o pasiune. Mirela le va canta telepsectatorilor despre puterea drgostei(nr. melodia The power of love interpretata de ), incercand sa intre cat mai bine in pielea uneia dintre cele mai apreciate artiste la nivel international. Tot sambata, telespectatorii se pot bucura…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi foști concurenți de la Mireasa pentru fiul meu s-au casatorit. Primele imagini din cea mai importanta zi. Vor deveni și parinți peste cateva luni / FOTO

17:35, 27.03.2024 - S-au cunoscut in casa Mireasa pentru fiul meu, iar de atunci sunt de nedesparțit. Doi foști concurenți ai emisiunii matrimoniale sunt mai fericiți ca niciodata de cand formeaza un cuplu, iar de curand, s-au casatorit.

Carmen Petcu de la Mireasa pentru fiul meu, noi imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta va deveni mama pentru prima data / FOTO

14:10, 19.03.2024 - Carmen Petcu traiește cea mai frumoasa perioada din viața de cuplu. Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu este impreuna de ani buni cu logodnicul ei, Ionatan, iar cei doi se pregatesc sa devina parinți pentru prima data.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?

Mireasa sezonul 5. Primele imagini cu burtica de gravida a Giovanei. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil

12:35, 31.01.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a publicat primele imagini cu burtica de gravida. Soția lui Sese este insarcinata cu al doilea copil, la doar 8 luni de cand și-a adus pe lume fiica.

Giovana de la Mireasa, caștigatoarea sezonului 5, primele imagini cu burtica de gravida. Fosta concurenta și Sese vor deveni parinți pentru a doua oara / FOTO

16:25, 30.01.2024 - In urma cu o luna și jumatate, Giovana și Sese au anunțat in cadrul ediției aniversare Antena Stars ca familia lor se marește. Fosta concurenta este insarcinata pentru a doua oara, iar de curand a postat și primele imagini cu burtica de gravida.


Ce parere ai despre aceasta stire?