Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mirela Boureanu Vaida, discuţie despre cum au încălcat Oana şi Laur regula 25, în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Cei doi au intrat în pământ de ruşine, astăzi, când au auzit asta

Publicat:

Cu ocazia împlinirii a 21 de ani de Antena 1, telespectatorii au avut parte de o editie speciala a reality show-ului matrimonial "Mireasa pentru fiul meu". Cu aceasta ocazia în platou au fost invitati fostii concurenti. Oana si Laur, cei care au declarat în sezonul trecut ca au încalcat regula 25, au dat nas în nas. a profitat de moment si i-a tachinat putin.



Oana si Laur au format poate cel mai controversat cuplu din toate editiile de la "Mireasa pentru fiul meu". S-au iubit cu patima…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Liviu, discuție cu Ștefan despre divergențele dintre Delia și Maria: „Cine iși arata prima ghearele?”

18:25, 11.05.2024 - Dupa discuțiile tensionate despre lista de cumparaturi, unde Delia a spus ca Maria i-a taiat fructele de mare pe care intenționa sa le gateasca pentru toți concurenții, Liviu și Ștefan au avut o discuție.

O noua regula pentru alpiniștii care escaladeaza Everestul: Ce vor fi nevoiți sa aiba la ei in permanența

19:05, 22.03.2024 - Alpiniștii care doresc sa iși intreaca limitele și sa escaladeze cel mai inalt punct de pe Pamant vor fi nevoiți sa respecte o noua regula, impusa de autoritați, informeaza The Guardian, potrivit adevarul.ro .

Ce mesaj a postat Cristi de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminat din competiție. Postarea facuta de tanar: „Vreau sa…” / FOTO

23:50, 16.03.2024 - In ediția din data de 15 martie 2024, Cristi a fost concurentul care a fost eliminat din casa "Mireasa", in urma votului publicului. Ei bine, la scurt timp dupa parasirea competiției emisiunii de la Antena 1, tanarul a facut o postare in mediul online. Iata ce a transmis de acasa!

Mireasa sezon 9, 7 martie 2024. Ce l-a dernajat pe Alexandru la Cristina. Baiatul a ținut sa-și ia iubita la o discuție

16:50, 07.03.2024 - Alexandru a fost deranjat cand Cristina a luat un alt baiat la dans la petrecere și a ținut sa discute cu iubita lui. Totuși, baiatul și-a spus nemulțumirile cu jumatați de masura, fara sa dea exemplu de o situație concreta, fapt care a indus-o in eroare pe tanara.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, decizie neașteptata! Ce hotarare au luat cei doi foști concurenți / FOTO

09:11, 03.03.2024 - Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, sunt foarte activi pe rețelele sociale, in urma participarii in emisiunea de la Antena 1. EI bine, cei doi foști concurenți au luat, acum, o decizie neașteptata cu care și-au uimit fanii. Iata postarea facuta de tanara pe contul de Instagram, dar și de ce au…

Maria de la Mireasa, sezonul 7, urmeaza sa devina mama? Detaliul care i-a pus pe fani pe ganduri / FOTO

21:21, 17.02.2024 - Maria de la Mireasa, sezonul 7, și-au pus fanii pe ganduri cu ultima fotografie facuta publica pe rețelele sociale. Ei bine, fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat, de curand, pe pagina sa de Instagram o imagine care a ridicat multe semne de intrebare. Iata ce a postat tanara!


Ce parere ai despre aceasta stire?