Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Radu a povestit cu ce se ocupă în prezent. Ce mai face fostul prezentator, după ce s-a retras din televiziune.

Publicat:

Se pare ca indragitul prezentator al emisiunii „Din dragoste” a renunțat la televiziune pentru a duce o viața liniștita intr-un oraș retras din județul Moldova. Afla din randurile de mai jos ce mai face și cu ce se ocupa acum.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cu ce se ocupa „Gogoașa” din „Trasniți in NATO”, dupa o o cariera de 25 de ani in televiziune. S-a retras din lumina reflectoarelor: „A fost o chestie temporara”

16:41, 11.04.2024 - De o buna perioada, Constantin Zmafirescu s-a retras din lumina reflectoarelor și se ocupa cu totul altceva. Actorul spune ca, inițial, a fost ceva temporar, dar a conștientizat ca nu are de ce sa renunțe la a fi șofer de taxi.

Doliu in televiziune. Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR și primul director general al Antenei 1, a murit

21:15, 10.04.2024 - Florin Bratescu, primul prezentator barbat al TVR și primul director general al Antenei 1, a murit. La varsta de 90 de ani, Bratescu a parasit aceasta lume in cursul nopții trecute, lasand in urma o moștenire de cinci decenii in televiziune.

Presa din Romania este in doliu! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din țara noastra

16:55, 10.04.2024 - Este doliu in presa din Romania dupa moartea lui Florin Bratescu, cel care a fost primul prezentator barbat din istoria Romaniei. A murit Florin Bratescu, celebrul jurnalist al TVR, care a fost și primul barbat prezentator din istoria țarii noastre. De asemenea, regretatul jurnalist a fost si primul…

Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR și fondator al Antena 1

14:40, 10.04.2024 - Doliu in televiziune! A murit Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVRFlorin Bratescu, primul prezentator barbat al Televiziunii Romane si primul director general al Antena 1 a murit.Florin Bratescu s-a stins din viata azi noapte si avea 90 de ani.

Roata panoramica pe malul Dunarii, la Galați. Va fi montata langa o constructie unica in Romania

12:30, 08.04.2024 - O roata panoramica, de 36 de metri, va fi amplasata in parcul de la Turnul de Televiziune din Galați, constructie-unicat in Romania. Turnul TV se afla pe malul Dunarii si poate fi observat din patru regiuni istorice: Moldova, Dobrogea, Muntenia, iar in ziele cand este senin chiar si din Basarabia.

Toți il cunosc pe Florin Busuioc, dar puțini știu cum arata soția lui. Cu ce se ocupa Liliana, de fapt

17:45, 19.02.2024 - Cu toții il cunoaștem pe Florin Busuioc, cel care ne aduce in fiecare zi cele mai recente știri meteo, insa nu mulți cunosc detalii despre viața lui personala. Cum arata soția lui și cu ce se ocupa, aflați in randurile urmatoare. Cine este soția lui Florin Busuioc Florin Busuioc, unul dintre cei mai…

S-au dus vremurile in care frecventa restaurantele exclusiviste din Capitala! Un cunoscut prezentator de televiziune și radio a dat locațiile de fițe pe stilul de viața simplu / PAPARAZZI

23:35, 10.02.2024 - Este cunoscut de toata țara și, chiar și așa, alege sa traiasca simplu. Un cunoscut prezentator de televiziune și radio a dat restaurantele exclusiviste din Capitala pe locațiile de unde oamenii de rand iși cumpara mancare.


Ce parere ai despre aceasta stire?