Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mărturia incredibilă a Andreei Tonciu: ”Eu sunt întreținută de...”

Publicat:

a recunoscut, in premiera pentru SPYNEWS, ca nu este femeia independenta in care pozeaza și ca, deși are o varsta la care ar trebui sa fie pe picioarele ei, inca se considera o intreținuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

Marturia incredibila a lui Acerbi: „Mi-a fost mai teama cand am primit amenințari in cazul Juan Jesus decat cand aveam cancer!”

10:51, 29.03.2024 - Francesco Acerbi (36 de ani) a ieșit la contraatac, considerand ca a fost insultat gratuit pe rețelele sociale. „Nu exista comparație cu boala, a fost floare la ureche fața de acuzațiile de rasism care mi-au fost aduse. M-a durut furia atroce pe care am vazut-o fața de mine”, a declarat stoperul lui…

Suhaib a-nviat! Situație incredibila in dosarul disparutului despre care parinții susțineau ca ar fi fost ucis

22:45, 19.03.2024 - In timp ce parinții lui susțin ca el ar fi fost ucis de mafioți, urmaritul general Suhaib Meshah s-a ridicat și a umblat, mai ceva ca Lazar, iar ca minunea sa fie completa, a atacat sentința primita in dosarul traficului de droguri.

Transnistria, despre aderarea la Rusia: 'O prostie incredibila!'

21:10, 27.02.2024 - Vicepreședintele Consiliului Suprem al republicii nerecunoscute Transnistria (Republica Moldoveneasca Transnistreana) Galina Antiufeeva, a declarat ca la Congresul deputaților de toate nivelurile din republica din 28 februarie nu va fi adoptat un apel de aderare la Rusia. Anterior, despre astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?