Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Elenei Gheorghe, cu lacrimi în ochi, în direct! Ce i-a transmis cântăreaţa a impresionat-o profund!

Publicat:

este o femeie implinita. Are o cariera de 15 ani, un sot iubitor, si un copilas care i-a luminat viata. Multi o cunosc pe , dar putini stiu ca debutul pe scena l-a facut datorita mamei sale.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat in direct dupa ce au lipsit in timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor

17:20, 01.05.2024 - Liviu și Delia au implinit o luna de relație. Cei doi au caștigat task-ul „Mare ate cheama la ea!” și au fost chiar de ziua lor aniversara la mare. Cei doi au anunțat ca din cauza aglomeranției din trafic nu au putut ajunge la emisiune, insa se bucura de timpul pe care il petrec in afara casei Mireasa.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Mesajele vedetelor din Romania pentru Vladuța Lupau, dupa ce artista a anunțat ca este gravida pentru a doua oara: „O viața plina...” / FOTO

10:26, 24.03.2024 - Vedetele din Romania i-au transmis Vladuței Lupau foarte multe mesaje frumoase, dupa ce artista a anunțat ca este gravida pentru a doua oara. Cantareața este cea mai fericita in aceste momente, iar cei apropiați sunt extrem de mandri de aceasta veste. Iata ce i-au transmis vedetele artistei!

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Copila de la „Romanii au talent” care l-a impresionat pana la lacrimi pe fratele Madalinei Manole VIDEO

13:11, 10.03.2024 - Ediția din data de 8 martie a emisiunii de la Pro TV „Romanii au talent” a fost una plina de emoție. Marian Manole, fratele solistei Madalina Manole, a fost surprins pana la lacrimi de vocea unei fetițe, Rebeca Rizea.

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Florin Piersic, mesaj in direct pentru Simona Halep! Ce i-a transmis indragitul actor clujean: „Pentru asta ma pregatesc intens”

11:05, 08.03.2024 - Nadia Comaneci și Florin Piersic i-au pregatit Simonei Halep o surpriza, un mesaj calduros, in timpul unei intervenții televizate, dupa ce campioana a obținut victoria la TAS.Marea gimnasta a lumii Nadia Comaneci, prima care a obținut vreodata nota 10,  i-a transmis un mesaj campioanei mondiale…

Ciolacu, dupa intalnirea cu patru supravietuitoare de cancer: 'M-au impresionat profund'

17:35, 04.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a avut, luni la Palatul Victoria, o intalnire cu patru femei care au supravietuit cancerului. „Am decis sa lucram impreuna atat in ceea ce priveste educatia pentru sanatate, cat si pentru a dezvolta sistemul de screening, pentru a creste accesul la investigatii si teste genetice,…


Ce parere ai despre aceasta stire?