Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Macron denunţă "informaţiile false" conform cărora soţia sa, Brigitte, ar fi o femeie transgender

Publicat:
Macron denunţă

Presedintele francez a denuntat vineri "informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping pledeaza pentru o relație sanatoasa cu UE

15:55, 06.05.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping a pledat luni, la Paris, ca tara sa si Uniunea Europeana sa-si consolideze „coordonarea strategica” si sa ramana „partenere”, in pofida diferendurilor multiple, de la comert la Ucraina. Seful de stat chinez a facut aceste declaratii la inceputul unei intalniri trilaterale…

Cine este soția lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Moldova s-a casatorit in 2023 cu o femeie mai tanara cu 20 de ani decat el / FOTO

13:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor! Costel Corduneanu a incetat din viața recent și a lasat in urma o familie frumoasa. Celebrul lider din Iași s-a casatorit in anul 2023 cu iubita lui, o bruneta frumoasa, cu 20 de ani mai tanara decat el! Iata cine este Grațiela Cercel!

Macron: Grupul implicat in atacul terorist din Rusia a incercat sa atace și in Franța

14:50, 25.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat ca aripa gruparii jihadiste Stat Islamic care a revendicat atentatul terorist de la sala de concerte Crocus din regiunea Moscova, a incercat sa comita mai multe atacuri in Franța in ultimele luni, scrie AFP.

BARFE ONLINE Glume transgender despre Brigitte Macron, soția președintelui Franței

17:40, 09.03.2024 - De 8 Martie, Emmanuel Macron a condamnat acuzațiile ridicole aduse soției sale Brigitte de ani de zile și cere o intervenție mai aspra in mediul online. The post BARFE ONLINE Glume transgender despre Brigitte Macron, soția președintelui Franței first appeared on Informatia Zilei .

Macron denunța zvonurile de pe internet ca soția lui ar fi transgender

20:16, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat, vineri, „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe rețelele sociale conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Presedintele Macron denunta „informatiile false” conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender

19:15, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri „informatiile false si scenariile inventate", invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP, citata de Agerpres.

Macron denunta informatiile ca sotia sa ar fi transgender

18:51, 08.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a denuntat vineri „informatiile false si scenariile inventate”, invocand zvonurile de pe retelele de socializare conform carora sotia sa ar fi o femeie transgender, transmite AFP. „Cel mai rau lucru este informatia falsa si scenariile create, cu oameni care ajung…

Ipoteza-dinamita! State occidentale iau in considerare sa trimita trupe in Ucraina!

16:41, 26.02.2024 - Ar fi premiera premierelor in razboiul din Ucraina! Mai multi membri ai NATO si Uniunii Europene iau in considerare trimiterea de soldati in Ucraina pe o baza bilaterala, a declarat luni prim-ministrul slovac Robert Fico, conform Reuters. Fico, care se opune de mult timp livrarilor militare catre Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?