Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lufthansa anuleaza 1.500 de zboruri din cauza grevei pilotilor

Publicat:

Lufthansa, cea mai mare companie aeriana din Europa, va anula astazi si maine 1.500 de zboruri ca urmare a unei noi greve anuntate de pilotii companiei, masura care va afecta 200.000 de pasageri, relateaza BBC News.

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce zice ca face Ciolacu daca nu ajung pensiile din cauza grevei

12:00, 02.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti ca, in cazul in care pensiile nu vor ajunge la destinatie din cauza grevei generale de la Posta Romana, directorul acestei institutii va pleca. Prim-ministrul a fost intrebat daca exista sanse ca salariile angajatilor de la Posta Romana sa creasca avand in vedere…

Ciolacu: Daca nu ajung pensiile la destinatie din cauza grevei la Posta Romana, domnul director va pleca

11:30, 02.04.2024 - Daca pensiile nu ajung la timp la oameni luna aceasta din cauza grevei de la Poșta Romana, directorul va pleca, a declarat Marcel Ciolacu. Premierul a precizat ca a avut o discutie si a transmis ministrului si directorului Postei sa rezolve cat mai rapid problema.

Tragedii in Europa din cauza intemperiilor aduse de furtuna Monica. Trei persoane disparute in Spania, patru morți și mai mulți disparuți in Franța VIDEO

16:05, 11.03.2024 - Trei persoane luate de valuri au fost date disparute in Spania dupa intemperii care au afectat o parte a Europei in weekend, au anuntat luni autoritatile, care continua cautarea acestora, informeaza AFP.

Aeroportul Internațional din Bacau trece la programul de vara. Șapte zboruri noi spre Europa

12:25, 09.03.2024 - Aeroportul Internațional ”George Enescu” din Bacau adauga, incepand cu 31 martie, zboruri noi spre Bergamo, Bologna, Catania, Liverpool, Madrid, dar și chartere spre Grecia (Creta - Heraklion) sau Turcia (Antalya).

Atenționare MAE pentru Germania din cauza grevei personalului de la sol al companiei Lufthansa

23:55, 19.02.2024 - Romanii care vor sa calatoreasca in Germania sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) ca de marți, de la ora 4 pana miercuri la ora 7.10 personalul de la sol al companiei Lufthansa este in greca, lucru care ar perturba orarul zborurilor.

O companie aeriana anuleaza zeci de zboruri din Romania. Care sunt destinațiile afectate

08:00, 09.02.2024 - O cunoscuta companie aeriana a decis sa anuleaza zeci de zboruri din Romania. Cel puțin 20 de din Romania vor fi suspendate sau nu vor fi reluate in acest an. Iata care sunt destinațiile afectate!

Peste o mie de zboruri anulate intr-o țara europeana din cauza grevei

11:45, 02.02.2024 - In Germania au fost anulate sau intirziate 1.120 de zboruri din cauza grevei organizate pe 11 aeroporturi, ceea cec a afectat aproximativ 200.000 de pasageri, a anunțat serviciul televizat de știri din Germania, Tagesschau. Sindicatul Ver.di a determinat personalul aeroportuar responsabil cu controlul…

Noi destinații de pe Aeroportul „George Enescu” din Bacau. Zboruri catre Madrid, Bologna și Milano

11:36, 31.01.2024 - Dan Air a anunțat zilele acestea programul de vara al companiei, care in acest an va opera zboruri din Bacau spre 11 destinații de importante din Europa, de doua, trei sau chiar patru ori pe saptamana.


Ce parere ai despre aceasta stire?