Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu, declaraţie şocantă! Artistul este disperat: "Vreau să sufăr!"

Publicat:

Liviu Vârciu sufera din cauza singuratatii si vrea sa-si gaseasca cât mai repede jumatatea. Artistul a marturisit ca vrea sa sufere, numai sa iubeasca din nou o femeie.

Liviu Vârciu s-a saturat sa fie singur si ar vrea o femeie serioasa în viata lui. Cu toate ca a mai avut si aventuri, acestea nu l-au împlinit si cântaretul ar vrea sa iubeasca din tot sufletul, ba chiar sa sufere din cauza asta.

"Sunt cel mai bun ca iubit, sot, parinte. Nu sunt bun ca amant, eu am fost tot timpul locul 1 într-o relatie.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie a atacat doi polițiști locali in Sectorul 1. Scene violente din cauza unei parcari neregulamentare (video)

16:05, 10.04.2024 - O femeie a fost retinuta pentru 24 de ore, dupa ce a atacat doi politisti de la Politia Locala Sector 1. Scandalul a pornit de la o parcare neregulamentara, conform News.ro.Incidentul a fost filmat de catre politisti.

Cum a invațat o femeie sa vorbeasca din nou, dupa ce și-a pierdut vocea din cauza unei operații de cezariana. Ce metoda a folosit

20:50, 07.04.2024 - Intr-o poveste de inspirație, o femeie din Malton, Marea Britanie, a reușit sa-și recupereze vocea dupa ce a pierdut-o in urma unei operații de cezariana. In varsta de 31 de ani, Leanne Fraser a invațat sa vorbeasca din nou. Iata ce metoda a folosit.

Descoperire șocanta langa Capitala. Femeie gasita tranșata in șanț, desfașurare de forțe la fața locului

12:01, 06.04.2024 - In cursul zillei de ieri, așa cum era anunțat intr-un comunicat al IPJ Dambovița, a avut loc o descoperire șocanta langa Capitala. Din primele informații, este vorba de o femeie gasita tranșata in șanț, iar la fața locului a fost o adevarata desfașurare de forțe. Descoperire șocanta langa Capitala,…

Criminalul din Craiova, care a ucis-o pe Melisa la Gradina Botanica, declarație șocanta! Magistrații au ramas uimiți: „A spus ca nu suporta...”

12:45, 29.02.2024 - In cadrul procesului criminalului din Craiova, acuzat de uciderea Melisei in Gradina Botanica, s-a produs un moment șocant in sala de judecata. Adolescentul inculpat a facut o declarație care a provocat un val de uimire printre magistrați și oamenii prezenți.

Xtra Night Show. Cate mașini are Liviu Varciu. Prezentatorul TV are probleme cu vecinii, din cauza locurilor de parcare: „Am zis ca vreau sa inchiriez...” / VIDEO

10:46, 20.02.2024 - Liviu Varciu are o mare pasiune pentru mașini, aspect care nu a scos-o din sarite doar pe iubita lui, Anda Calin, ci și pe vecini. Prezentatorul TV spune ca s-a ajuns la cearta cu vecinii, din cauza locurilor de parcare.

Modificari la legea polițelor RCA! Ce poate pați o femeie care conduce mașina soțului, fara declarație

07:01, 10.02.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pregatește schimbari majore ale polițelor Raspunderii Civile Auto (RCA). Printre acestea se numara și o modificare cu privire la persoanele care conduc mașina soțului sau a soției, fara declarație. „Contractul RCA prevede condițiile generale și specifice…

Sora regretatului Petrica Mațu Stoian, apel disperat catre autoritați. La doi ani de la moartea fratelui sau, nu știe cauza

13:50, 09.02.2024 - Au trecut mai bine de doi ani de cand Petrica Mațu Stoian a plecat dintre noi, insa familia artistului nu are liniște. Ce apel disperat a facut sora regretatului cantareț de muzica populara, la doua luni de cand i-au organizat parastasul!


Ce parere ai despre aceasta stire?