Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update) Protestul formațiunii „Partidul Nostru”: Manifestanții au declarat război lui Plahotniuc; „Au făcut o alianță cu socialiștii”

Publicat:

(update 11:20) Sute de protestatari s-au deplasat de la Academia de Știința pana la sediul de pe Tighina 32. Protestatarii au blocat o porțiune de pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Un fost șef al NATO spune ca Alianța ar trebui sa accepte noi membri din Asia. China: „O mașina de razboi ambulanta”

11:46, 09.04.2024 - NATO ar trebui sa ia in considerare extinderea numarului de membri pentru a include națiuni din Asia-Pacific precum Japonia și Noua Zeelanda, a spus un fost comandant șef al forțelor aliate din Europa.

Romania a interzis intrarea in tara a cel putin 116 persoane din Republica Moldova care urmau sa protesteze la congresul PPE de la București

16:16, 08.04.2024 - Ministerul roman de Interne a interzis intrarea in tara a cel putin 116 persoane din Republica Moldova care urmau sa protesteze la Bucuresti, fiind platite in acest sens de oligarhul fugar Ilan Sor, in ziua in care presedinta Maia Sandu participa la Congresul Partidului Popular European, scrie Ziarul…

Andrei Țaranu: Partidele din Romania s-au cartelizat complet. Niciun partid nu iese din registrul populismului

11:30, 07.03.2024 - Alianța PSD – PNL e facuta doar pentru lideri, mai puțin chiar și pentru membrii de partid, bula s-a inchis și partidele s-au cartelizat complet. E clar ca dupa aceste alegeri, la nivelul Uniunii Europene, daca trecem prin economie de razboi, toata lumea va avea de suferit, avertizeaza profesorul de…

(live/update) Parlamentul, in ședința: De la 1 martie, vaduvele de razboi, copiii și parinții veteranilor vor primi indemnizații majorate

11:20, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

Razboi in Ucraina, ziua 719. Mai multe resturi de drona au fost gasite pe teritoriul Republicii Moldova

06:55, 12.02.2024 -  Update 00:00. Mai multe fragmente de drone Shahed au fost gasite, duminica, in Republica Moldova, anunța Poliția de Frontiera de la Chișinau."Poliția de Frontiera informeaza ca astazi, 11 februarie 2024, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost…

Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Romane, despre Ziua Culturii Naționale: ”Eminescu, națiunea și cultura ne-au construit destinul nostru de ființa colectiva”

09:45, 28.01.2024 - ”Ziua Culturii Naționale li se pare unora (ca și Academia) de prisos, un fel de reminiscența sentimentala a unui trecut fara rost, menit, pentru anumiți contemporani grabiți, sa fie scos din memoria colectiva. Un motiv al unei asemenea atitudini este legarea sarbatorii acesteia de momentul nașterii…


Ce parere ai despre aceasta stire?