Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIGA 3 LA FOTBAL Victoria Carei a câștigat în deplasare, cele două ”Olimpii” au pierdut la Zalău și Baia Mare

Publicat:
LIGA 3 LA FOTBAL Victoria Carei a câștigat în deplasare, cele două ”Olimpii” au pierdut la Zalău și Baia Mare

Toate cele trei echipe in Liga 3-a din județul nostru au evoluat in ultima etapa a campionatului in deplasare. Dintre acestea doar una singura, s-a intors cu puncte din aceste deplasari. Celelalate doua echipe, ... The post LIGA 3 LA FOTBAL a caștigat in deplasare, cele doua ”Olimpii” au pierdut la Zalau și first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei

14:11, 15.04.2024 - Toate cele trei echipe din Liga 3, din județul Satu Mare, CSM Olimpia, Victoria Carei și Olimpia MCMXXI au evoluat pe teren propriu in etapa de sambata.  The post LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL Echipele satmarene de fotbal din Liga 3 vor juca in acest week-end in deplasare

09:06, 05.04.2024 - Toate cele trei echipe din județul Satu Mare din Liga 3 la fotbal, vor evolua in deplasare in etapa a 2-a din play-off și play-out. The post MECI DE FOTBAL Echipele satmarene de fotbal din Liga 3 vor juca in acest week-end in deplasare first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI joaca sambata acasa, Victoria Carei merge la Sighet

11:10, 22.03.2024 - Vineri și sambata, se disputa ultima etapa a sezonului regular din Liga 3 la fotbal. Doua din cele trei reprezentante ale județului nostru in acest eșalon,... The post MECI DE FOTBAL CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI joaca sambata acasa, Victoria Carei merge la Sighet first appeared on Informatia Zilei…

MECI DE FOTBAL Victorie la scor pentru CSM Olimpia in deplasare, 5-0 cu Minerul Ocna Dej

11:10, 18.03.2024 - Dupa ce a inceput cu stangul sezonul de primavara, 0-1 cu Victoria Carei, CSM Olimpia s-a ”razbunat” in etapa urmatoare și a caștigat la scor,... The post MECI DE FOTBAL Victorie la scor pentru CSM Olimpia in deplasare, 5-0 cu Minerul Ocna Dej first appeared on Informatia Zilei .

LIGA 3 In etapa a 17-a, Victoria Carei joaca acasa, CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI in deplasare

12:06, 15.03.2024 - Vineri și sambata se disputa etapa a doua din sezonul de primavara, a 17-a din sezonul regular. Doua din cele trei echipe, CSM Olimpia Satu Mare .... The post LIGA 3 In etapa a 17-a, Victoria Carei joaca acasa, CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI in deplasare first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Duelul echipelor satmarene din L3 a fost caștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia

12:30, 11.03.2024 - Cu toate ca pornea favorita la victorie in meciul cu Victoria, CSM Olimpia Satu Mare a pierdut meciul cu echipa din Carei. Chiar daca a fost lipsita de aportul unor jucatori importanți, ... The post FOTBAL SATMAREAN Duelul echipelor satmarene din L3 a fost caștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia…

MECI DE FOTBAL Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana

10:45, 04.03.2024 - Cu o saptmana inainte de reluarea campionatului Ligii 3 la fotbal, Victoria Carei a jucat sambata un ultim meci de pregatire, la Tasnad cu Unirea, ocupanta locului 2 in Liga 4 satmareana.  The post MECI DE FOTBAL Meciuri amicale de fotbal in județ la sfarșit de saptamana first appeared on Informatia…

MECI DE FOTBAL Rapid a caștigat derby-ul cu CFR Cluj

12:40, 12.02.2024 - Rapid București a caștigat derby-ul de la Cluj cu CFR din etapa a 25-a din Superliga și se desprinde pe locul 2 in clasament la 3 puncte de formația ardeleana. The post MECI DE FOTBAL Rapid a caștigat derby-ul cu CFR Cluj first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?