Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liam Hemsworth și Miley Cyrus sunt din ce în ce mai happy!

Publicat:

și sunt din ce in ce mai apropiați, iar relația lor este din ce in ce mai inchegata. Cei doi au fost suprinși de mai multe ori impreuna, au fost surprinși ținandu-se de mana. Daca nici asta nu demonstreaza ca cei doi sunt impreuna, atunci ce mai demonstreaza.

Citeste articolul mai departe pe bravonet.ro…  

Sursa articol: bravonet.ro


Stiri pe aceeasi tema

Miley Cyrus a purtat o rochie facuta doar din ace de siguranța din aur

14:05, 17.04.2024 - Starul pop Miley Cyrus a uimit in luna februarie audiența de la Premiile Grammy 2024, aparand pe covorul roșu intr-o rochie facuta din 14.000 de ace de siguranța din aur. Cu o coafura in stilul lui Farrah Fawcett, artista, care a caștigat primele Grammy din cariera cu hitul extrem de popular in 2023…

MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet

14:35, 06.04.2024 - Platformele de social media sunt in creștere rapida in Romania, cu Facebook, Instagram și TikTok avand un impact semnificativ. The post MEDIUL ONLINE Romania demonstreaza o prezența puternica pe internet first appeared on Informatia Zilei .

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Miley Cyrus, intalnire cu un OZN? Cantareața ar fi vazut un extraterestru: ”M-a șocat cu adevarat”

17:10, 07.03.2024 - Miley Cyrus este cunoscuta in toata lumea datorita muzicii sale. Este apreciata la nivel internațional și se bucura de mult succes. Totuși, experiențele nemaipomenite nu țin cont de nimic. Cantareața a povestit ca s-a intalnit cu un OZN, in timp ce se afla in California și chiar a putut vedea un extraterestru.

Controversa in familia lui Miley Cyrus. Noah Cyrus ar fi avut o relație cu noul soț al mamei sale, Dominic Purcell, inainte ca aceasta sa devina soția actorului

22:35, 05.03.2024 - O noua controversa in familia lui Miley Cyrus. Potrivit dezvaluirilor facute de un apropiat al Un nou raport a indicat ca Noah Cyrus a avut o "relație" cu noul soț al mamei sale, Tish, Dominic Purcell, inainte ca aceasta sa devina soția actorului.

Zelenski recunoaște ca rușii ataca puternic in mai multe direcții: 'O situatie care demonstreaza erodarea solidaritatii in fiecare zi' (VIDEO)

23:16, 19.02.2024 - Rusia exploateaza intarzierile in ceea ce priveste ajutorul international acordat Ucrainei, iar situatia in zonele in care sunt concentrate trupele Moscovei este "extrem de dificila", a declarat luni presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, in discursul video catre compatrioti, in care a facut apel…

VIDEO | SUA iși demonstreaza superioritatea in Marea Roșie: Cinci ținte ale gruparii Houthi, doborate de americani

19:26, 18.02.2024 - Statele Unite au efectuat ”cinci lovituri de autoaparare” in zone din Yemen controlate de gruparea insurgenta Houthi susținuta de Iran, a anunțat, duminica, Comandamentul Central al SUA. Comandamentul a precizat ca a lovit sambata trei rachete de croaziera mobile antinava, un submarin fara pilot…

Gestul lui Radu Dragușin, apreciat in presa din Anglia: „Demonstreaza ce caracter are. Ar putea fi iertat”

08:55, 14.02.2024 - Presa din Anglia l-a laudat pe Radu Dragușin pentru modul in care a sarbatorit ultima victorie a lui Tottenham, scor 2-1, cu Brighton, in runda #24 din Premier League. Radu Dragușin a ramas pe banca de rezerve pe tot parcursul meciului incheiat cu victoria spectaculoasa a londonezilor.  Tottenham a…


Ce parere ai despre aceasta stire?