Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legi Justiţie. Varujan Vosganian: Raportul Comisiei Europene nu trebuie să oprească procedura

Publicat:

"Opinia noastra, a parlamentarilor ALDE, este ca acest Mecanism de Cooperare si Verificare are utilitatea sa. Avem sentimentul ca el nu este rezultatul unui dialog si cred ca ar trebui si partea romana sa fie mai mult consultata in aceasta privinta. Credem, de asemenea, ca aceste concluzii prezentate in nu trebuie sa opreasca procedura parlamentara in ceea ce priveste votarea . S-a crezut ca acest raport va intimida parlamentarii si ca va amana dezbaterile din Parlament sau va cauta sa le influenteze. Cel putin noi, cei de la ALDE, o spunem raspicat…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacția CA dupa multiplele cereri de demisie ale judecatorilor

15:56, 03.05.2024 - Cererile celor 20 de judecatori care și-au dat demisia urmeaza sa fie examinate de Consiliul Superior al Magistraturii in ședința din 7 mai curent, anunța Curtea de Apel Chișinau. {{745109}} Instituția nu comenteaza demisiile in lanț venite dupa ce la 12 aprilie curent Comisia vetting a anunțat despre…

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Președinta CSM, mesaj pentru DNA: “Tentatia exercitarii discretionare a puterii’ sa fie ‘de domeniul trecutului”

10:21, 27.02.2024 - Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Denisa Stanisor, a afirmat, luni, la sedinta de bilant a DNA, ca, de departe, cea mai importanta realizare a anului 2023 a fost ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare si a mentionat ca aceasta este un pas important pentru consolidarea statului…

Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: 'Tentatia exercitarii discretionare a puterii' sa fie 'de domeniul trecutului'!

07:45, 27.02.2024 - Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Denisa Stanisor, a afirmat, luni, la sedinta de bilant a DNA, ca, de departe, cea mai importanta realizare a anului 2023 a fost ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare si a mentionat ca aceasta este un pas important pentru consolidarea statului…

(live) CSM, in ședința: Raportul Pre-Vetting pe Viorica Puica, pe agenda

09:55, 20.02.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 20 februarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 7 subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Viorica Puica.


Ce parere ai despre aceasta stire?