Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Leacuri naturale cu gutui: vindeca pancreatita, calmeaza tusea si te scapa de durerile articulare

Publicat:

Gustoase și parfumate, cu o aroma inconfundabila, denumite popular și "merele de aur", gutuile nu sunt doar fructe specifice sezonului rece, ele sunt considerate un adevarat izvor de sanatate pentru organism.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metode naturale de alinare a durerilor articulare și musculare

13:15, 26.04.2024 - Durerile articulare și musculare pot afecta semnificativ calitatea vieții unei persoane. Acestea pot fi cauzate de diverse condiții, cum ar fi artrita, suprasolicitarea sau varsta inaintata. Pe langa tratamentul convențional,… Articolul Metode naturale de alinare a durerilor articulare și musculare…

Amestecul puternic care te scapa definitiv de ploșnițe. Cu ce sa stropești prin casa, soluția e simpla

23:30, 06.04.2024 - Ploșnițele sunt un adevarat coșmar, deoarece sunt foarte greu de eliminat și se inmulțesc intr-un ritm foarte alert. Daca va confruntați cu o astfel de problema, iar soluțiile din comerț nu au dat rezultatele dorite, puteți incerca și cateva metode naturale. Cum sa scapi de ploșnițe cu metode 100% naturale…

Remedii naturale pentru a scapa de ploșnițele de pat. Soluții casnice eficiente

15:30, 28.03.2024 - Plosnitele de pat sunt insecte invazive mici si plate, a caror unica sursa de hrana este sangele persoanelor si animalelor care dorm in pat. Aceste insecte dezgustatoare au o culoare rosie-maronie si o lungime cuprinsa intre 1 si 7 mm. Desi depind de sange pentru a se mentine in viata, ele pot rezista…

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Motivele pentru care ai dureri de spate și cum poți scapa de ele fara medic. Mulți romani nu știu asta

06:25, 08.03.2024 - Motivele pentru care ai dureri de spate și cum poți scapa de ele fara medic. Mulți romani nu știu astaCu siguranța ai auzit cel puțin odata pe cineva ca se confrunta cu dureri de spate, ori, posibil sa fii printre nefericiții care se afla in aceasta situație.Durerile de spate afecteaza milioane…

Cand primul pas este cel mai greu. Cum se vindeca durerea din talpa și ce este fasceita plantara

06:41, 04.03.2024 - Durerile de picioare sunt destul de frecvente, mai ales la finalul unei zile obositoare, insa ce se intampla atunci cand abia te-ai trezit dimineața și, chiar de la primul pas, simți o durere puternica, ascuțita, in talpa?

Remedii naturale pentru a scapa de stranut. Sunt simple și eficiente

01:20, 22.02.2024 - Stranutul este un reflex involuntar al corpului care are loc atunci cand nasul este iritat sau cand o substanța iritanta sau straina intra in caile respiratorii superioare. Pentru a scapa de el exista cateva remedii simple la care sa apelezi.

Bautura banala care „bate” orice energizant din comerț. Calmeaza durerile musculare și regleaza zaharul din sange

16:45, 14.02.2024 - Este una dintre cele mai sanatoase bauturi care se prepara ușor acasa. Pe langa faptul ca are in compoziție sodiu, echilibrand electroliții din corp, poate ameliora și crampele musculare, ceea ce o face mai eficienta decat energizantele din comerț.


Ce parere ai despre aceasta stire?