Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

IULIA ALBU despre soția lui Pepe: ”În rochia aia de mireasă este ca o maimuţă deghizată”

Publicat:

a spus despre soția lui Pepe ca a semanat cu o maimuța în rochia de nunta.

&"Mireasa are o tinuta statuesca, nu a facut o alegere buna cu aceasta rochie, arata ca un furou care se termina sirena. Este genul de croi pe care îl alege orice mireasa de la tara. Parca a vrut cu tot dinadinsul sa vada toata lumea ca este foarte slaba. Nu a respectat traditiile rome. Nu o vad în aceasta rochie. Este ca o maimuta deghizata. O sa primeasca nota -71. O mai salveaza acest voal&", a spus Iulia.

însa, a avut cuvinte de lauda, în…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce ținuta a imbracat Delia, soția lui Lino Golden, la petrecerea de dupa cununia civila. Tanara a renunțat la rochia alba

15:05, 25.04.2024 - Delia și Lino Golden s-au cununat civil vineri, 19 aprilie 2024. Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans, unde au fost prezenți prietenii și familiile celor doi. Tanara a stralucit intr-o rochie alba și mulata, insa ce a purtat la petrecerea de dupa nunta a luat pe toata lumea prin surprindere.

Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Cum a aparut sotia lui Dani: „Imi iau revansa! Peisajul este de poveste”

18:45, 22.04.2024 - La mai puțin de un an de la superba nunta organizata pe malul unui lac din apropierea Capitalei, Gabriela Otil a imbracat din nou rochia de mireasa. Superba vedeta a facut furori cu cea mai recenta apariție, iar primul care a reacționat a fost chiar soțul ei. Ce intrebare i-a pus prezentatorul matinalului…

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Soția taximetristului, ranit la cap cu o arma, nu are nanași: „Nu pot aștepta sa nu ma așez la masa pentru unul fara dinte și una cu rochia murdara”

08:00, 21.03.2024 - Istoria Marcelei Godina pe rețelele de socializare a pornit de la indemnul unui neurolog de a-și gasi o ocupație drept tratament pentru depresia in care se afla dupa nașterea celui de al 3-lea copil. „Din start nimeni nu m-a susținut in afara de soacra-mea, mama imi spunea ca nici nu va merge alaturi…

Emily Ratajkowski a atras toți fotografii pe covorul roșu cu o rochie extrem de decupata. Detaliul care a uimit

16:15, 12.03.2024 - Emily Ratajkowski a atras toate privirile pe covorul roșu la decernarea premiilor Oscar 2024. Rochia ei decupata, care arata ca un mulaj in partea de sus, a lasat la vedere mai multa piele decat se aștepta modelul.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?