Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul susține că „armele nucleare nu au niciun loc în doctrina țării”: „Programul servește doar în scopuri pașnice”

Publicat:
Iranul susține că „armele nucleare nu au niciun loc în doctrina țării”: „Programul servește doar în scopuri pașnice”

Ministerul de Externe al Iranului a declarat ca armele nucleare nu isi au locul in doctrina nucleara a țarii. Aceasta s-a intamplat luni, la cateva zile dupa ce un comandant al a avertizat ca Teheranul si-ar putea schimba politica nucleara, daca va fi presat de amenintarile israeliene, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Serghei Șoigu bate cu pumnul in masa dupa zvonurile ca Putin ii poarta sambetele: solicitarea ministrului rus al Apararii

14:40, 01.05.2024 - Ministrul rus al apararii, Serghei Soigu, a cerut o livrare semnificativa si mai rapida de arme pentru operatiunile armatei Moscovei in Ucraina, a anuntat miercuri Ministerul rus de Externe, informeaza Reuters, potrivit Rador Radio Romania.

Ministrul de externe iranian califica drept 'regretabile' sanctiunile UE impotriva Iranului

10:00, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt ''regretabile'' intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de externe iranian Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Iranul rasucește cuțitul in punctul sensibil avut de forțele occidentale: ce se intampla cu armamentul atomic al Teheranului?

05:06, 23.04.2024 - Iranul rasucește cuțitul in punctul sensibil avut de forțele occidentale: ce se intampla cu armamentul atomic al Teheranului?Ministerul de Externe de la Teheran a sustinut luni, prin purtatorul de cuvant Nasser Kanaani, ca armele atomice nu sunt prevazute in doctrina nucleara a Iranului, transmite Reuters,…

Belgia, Franta, Germania si Republica Ceha i-au convocat pe ambasadorii Iranului dupa atacul asupra Israelului

20:10, 15.04.2024 - Belgia a decis luni sa-l convoace pe ambasadorul iranian la Bruxelles, pentru a-i transmite "ferma condamnare a atacului Iranului impotriva Israelului", a anuntat Ministerul belgian de Externe, transmit AFP, Reuters si dpa, potrivit Agerpres.

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Marea Britanie sustine varianta ca Mark Rutte sa fie viitorul secretar general al NATO

15:15, 22.02.2024 - Marea Britanie il sustine pe premierul in exercitiu olandez Mark Rutte pentru a-i succeda lui Jens Stoltenberg in functia de secretar general al NATO, a anuntat joi Ministerul de Externe britanic, potrivit Reuters si AFP, citate de Agerpres.

Tensiuni intre Israel si Brazilia: „Este un genocid”

19:00, 18.02.2024 - Seful diplomatiei israeliene Israel Katz a declarat duminica aceasta ca il va convoca pe ambasadorul Braziliei pentru a protesta impotriva afirmatiilor facute de presedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, care a criticat aspru razboiul din Gaza, informeaza Reuters. „Nu facem compromisuri in ceea…

Germania susține proiectul proiectul „Humanitarian Assistance Digital Infrastructure” al Cod for Romania

15:35, 06.02.2024 - Ministerul de Externe de la Berlin ofera 1,35 milioane de euro, in urmatoarele 18 luni, proiectului „Humanitarian Assistance Digital Infrastructure” al organizației neguvernamentale Commit Global / Code for Romania.   In scopul eficientizarii accesului la ajutorul umanitar prin construirea unei infrastructuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?