Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Irakul a anunţat că războiul împotriva Stat Islamic a încetat

Publicat:

Irakul a anuntat ca razboiul cu asa-numitul s-a incheiat, potrivit BBC. Prim-ministrul Haider al-Abadi a declarat intr-o conferinta la Bagdad ca trupele irakiene sunt acum sub control la granita Irakului cu Siria.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia se opune, prin veto, unei Rezoluții vitale la ONU impotriva utilizarii armelor nucleare in spațiu, in „razboiul stelelor”

15:16, 25.04.2024 - Daca pentru țarile mici, mai nevolnice și ca atare total dependente, condiția de supraviețuire o reprezinta achiziționarea de material militar din arsenalele mai vechilor sau mai noilor protectori, cu totul altele sunt regulile dupa care joaca cei puternici.

O noua alerta in Orientul Mijlociu: tir de rachete lansate din nordul Irakului spre o baza a coaliției antijihadiste din Siria

05:05, 22.04.2024 - Mai multe rachete au fost lansate duminica seara din nordul Irakului spre o baza a coalitiei internationale antijihadiste din Siria, au anuntat fortele de securitate irakiene care au gasit vehiculul folosit pentru a efectua aceste tiruri, transmite luni AFP, citat de AGERPRES.

Statele Unite nu vor participa la niciun atac israelian de razbunare asupra Iranului

07:56, 15.04.2024 - Casa Alba a avertizat Israelul ca SUA nu vor participa la niciun atac de razbunare asupra Iranului, au declarat inalți oficiali ai administrației americane, citați de BBC.Peste 300 de drone și rachete au fost trase asupra Israelului peste noapte, despre care Iranul a spus ca este un raspuns la o lovitura…

Razboiul ia amploare - Iran se pregatește sa atace Israelul: CIA ar fi informat deja guvernul de la Iersusalim ( Presa )

10:50, 04.04.2024 - Iranul planuiește un atac combinat cu o "ploaie" de drone și rachete de la bazele sale asupra unor locații strategice din Israel, ca raspuns la un atac aerian asupra consulatului iranian din Siria, conform publicației Vox News. Se pare ca CIA a avertizat deja conducerea Israelului cu privire la iminența…

Bloomberg: Investitorii vor sa finanțeze razboiul impotriva lui Putin

15:46, 11.03.2024 - Investitorii in obligațiuni ii indeamna pe liderii Uniunii Europene sa nu se certe, ci sa iși uneasca forțele in ceea ce privește cheltuielile de aparare și sa faca programul de emisie de obligațiuni permanent.

Apel pentru expulzarea americanilor din Irak

08:31, 11.02.2024 - O militie islamica pro-iraniana din Irak a facut apel la crearea unui front unit cu alte grupuri armate pentru a expulza fortele americane din tara, transmite DPA. Rezistenta Islamica din Irak a facut apel, intr-o declaratie, la „fratii lor intru jihad sa se alature rezistentei si sa participe efectiv…

Expulzarea americanilor din Irak

08:20, 11.02.2024 - O militie islamica pro-iraniana din Irak a facut apel la crearea unui front unit cu alte grupuri armate pentru a expulza fortele americane din tara, transmite DPA. Rezistenta Islamica din Irak a facut apel, intr-o declaratie, la „fratii lor intru jihad sa se alature rezistentei si sa participe efectiv…

Securitatea regiunii, „pe marginea prapastiei”. Iran, Irak și Siria, reacții dupa atacul SUA: „Actiune aventurista, eroare strategica”

13:35, 03.02.2024 - Iranul a condamnat „cu putere” loviturile intreprinse in cursul noptii de Statele Unite, denuntand „o incalcare a suveranitatii Siriei si Irakului”. De asemenea, Siria și Irak au denunțat atacul SUA, spunand ca securitatea regiunii este „pe marginea prapastiei”.


Ce parere ai despre aceasta stire?