Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol S-AU DESPĂRŢIT. Cei doi nu mai locuiesc împreună de 4 LUNI. Ce spun VECINII

Publicat:

și au fost dati de gol au fost chiar vecini. Se pare ca certurile dintre cei doi dateaza de acum un an.

DIVORT-BOMBA. Un fotbalist emblematic al Romaniei s-a despartit de sotie dupa o casnicie de 10 ANI

"La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de fața cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai vazut pe Papadopol in zona, a plecat de acasa", a povestit un vecin pentru Libertatea.

Un apropiat de-al cuplului a declarat ca, deși locuiesc separat, cei doi actori nu au depus actele de divorț.

DIVORT in familia lui GIGI BECALI.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum se ințelege Pepe cu Raluca Pastrama la 3 ani de la divorț. Fetele locuiesc cu el: „Comunicarea e strict pentru copii și se desfașoara civilizat și sec”

13:15, 29.03.2024 - Pepe rupe tacerea și vorbește despre relația pe care o are cu Raluca Pastrama, fosta soție, la trei ani de la divorț. Totodata, el dezvaluie ca fetițele s-au mutat la el, micuțele merg doar in vizita la mama lor. Din anul 2022, cantarețul Pepe traiește o frumoasa poveste de iubire alaturi de Yamine…

De ce refuza romanii care locuiesc la oraș sa-și cunoasca vecinii. Psiholog: „Tinerii nu suporta invadarea spațiului personal”

06:31, 23.02.2024 - Romanii nu-și mai cunosc vecinii, nu mai pot merge prin bloc sa ceara cu imprumut o cana cu zahar. Tinerii sunt cei care evita cel mai adesea relațiile cu oamenii care locuiesc alaturi, iar motivele sunt multiple.

Divorț șoc in showbiz! S-au desparțit dupa 7 ani de relație și aproape 5 ani de la nunta

18:30, 31.01.2024 - Dupa 7 ani de relație și aproape 5 ani de la nunta, cei doi parteneri au ales sa-și continue viața pe drumuri separate. Este al doilea barbat pe care ea alege sa il paraseasca, deși are un copil cu el. Surse din presa straina spun ca barbatul s-ar fi obișnuit prea mult sa stea departe […] The post Divorț…


Ce parere ai despre aceasta stire?