Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INTERVIU Regizorul rus Karen Şahnazarov: „Cinematografia românescă are profesionişti. Sergiu Nicolaescu a fost un regizor foarte talentat”

Publicat:

Intre 26 si 29 octombrie, au avut loc . Editia din acest an i-a fost dedicata regizorului , cel mai recent film al sau, „- Povestea lui Vronski” fiind proiectat, in premiera, in prima zi de festival, la . Intr-un scurt interviu acordat ziarului „Adevarul”, Sahnazarov a povestit despre film, despre cum vede acesta cinematografia rusa, dar si despre sursele sale de inspiratie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU / Artistul Aurel Stanciu, președintele juriului Salonului de Primavara al Artei Naive, ediția 2024: ”E o expoziție foarte interesanta și buna”

08:00, 04.04.2024 - Teona Ghiunghiuș (clasa a III-a): Ce a fost diferit la aceasta ediție fața de alte ediții? Aurel Stanciu: Ca sa raspund pe scurt, a fost mult mai buna, pentru ca arta naiva este periculoasa, daca artiștii nu spun din suflet ce au de spus, și copiaza din alta parte, se numește kitsch. De data aceasta,…

INTERVIU Crenguța Leaua, lidera avocaților romani din dosarul Roșia Montana: „Am dus la bun sfarșit ceea ce parea o munca sisifica”

16:00, 11.03.2024 - Intr-un interviu pentru „Adevarul”, Crenguța Leaua, lidera echipei de avocați romani care a caștigat procesul cu Gabriel Resources, a vorbit despre complexitatea dosarului și volumul uriaș care generaza riscuri, despre efortul colectiv și despre ajutorul primit inclusiv de la oameni ai locului

Oana Pellea, razboi cu Irina Margareta Nistor: „Tata a suferit enorm“

16:25, 29.02.2024 - Oana Pellea demonteaza miturile din jurul tatalui sau. Dezvaluiri uluitoare despre dublarea vocii lui Amza Pellea in filmul «Mihai Viteazul»:  Adevarul ascuns de Sergiu Nicolaescu iese la lumina.  VEZI ȘI: Irina Nistor dezvaluie cel mai mare secret al filmului 'Mihai Viteazul'. Ce mare actor…

INTERVIU Șeful Poliției de Frontiera a Rep. Moldova spune ce ar face autoritațile daca Putin s-ar prezenta la granița

15:05, 25.02.2024 - Odata cu razboiul din Ucraina, Poliția de Frontiera a Republicii Moldova se confrunta cu mai multe provocari, cea mai mare fiind fluxul mare de refugiați ucraineni, susține șeful structurii, Ruslan Galușca, intr-un interviu pentru ,,Adevarul”.

Armata Romana angajeaza 5.000 de militari profesioniști. Cum ar putea sa-i atraga

00:06, 15.02.2024 - Cu un deficit major de personal, Armata Romana vrea sa recruteze mii de militari profesioniști, dar demersul ar putea avea succes numai daca se dispun o serie de masuri privind salarizarea, condițiile de trai din cazarmi și nivelul de dotare, susține un expert consultat de „Adevarul“.

Brian Taylor, expert american in științe politice, despre adevaratul mesaj al lui Putin: „Vrea sa submineze susținerea SUA pentru Ucraina“

22:20, 13.02.2024 - Profesor de științe politice la prestigioasa Universitate Syracuse din Statele Unite ale Americii, Brian Taylor, a analizat, intr-un interviu pentru "Adevarul", declarațiile facute de Vladimir Putin in cadrul controversatului interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson.

Ce spune ministrul Infrastructurii și Dezvoltarii Regionale de la Chișinau despre principalele proiecte de infrastructura INTERVIU

16:46, 03.02.2024 - Ministrul Infrastructurii și Dezvoltarii Regionale de la Chișinau, Andrei Spinu, a vorbit intr-un interviu acordat corespondentului Adevarul despre principalele proiecte de infrastructura din Republica Moldova și despre amenințarile cu care se confrunta țara sa.


Ce parere ai despre aceasta stire?