Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Interes uriaş pentru finalele Europenelor de Gimnastică de la Cluj. Biletele s-au dat în timp record

Publicat:

Aproximativ 5.000 de bilete au fost puse in vanzare pentru fiecare finala din cadrul de la Cluj-Napoca, adica cele doua de la individual-compus (feminin si masculin, care vor avea loc in aceeasi zi) si alte doua pe aparate, tot feminin si masculin (in zile diferite). ”Biletele pentru finale s-au epuizat, mai sunt bilete in vanzare doar pentru calificarile din 19 si 20 aprilie. Toata lumea a dorit bilete sau abonamente la finale. Estimam ca se vor vinde toate pana la inceperea concursului. Circa 5.000 de bilete au fost puse in vanzare pentru fiecare finala si calificari,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania invinsa de Cehia in finala Campionatului European de Fotbal al Primarilor

06:15, 10.05.2024 - Dupa un parcurs fara greșeala, Naționala Romaniei s-a declarat invinsa in finala Campionatul European de Fotbal al Primarilor de catre prima reprezentativa a Cehiei cu scorul de 3-1. Dupa victoriile din faza grupelor (4-0 cu echipa a doua a Cehiei, 7-1 cu Republica Moldova și 6-1 cu Croația), optimi…

Romania, locul 4 in finala Campionatului European de Gimnastica de la Rimini

22:31, 05.05.2024 - Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ocupat locul 4 la Campionatul European de Gimnastica de la Rimini, in timp ce Sabrina Maneca Voinea a reusit sa castige doua medalii de argint la barna si sol.

Gimnastica, CE Rimini: A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea, argint si in finala la sol

20:50, 04.05.2024 - Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a obtinut, sambata, medalia de argint in finala la sol, la Campionatul European de la Rimini. Este a doua medalie pentru gimnasta tricolora, dupa cea de argint, la barna. La individual-compus a fost pe locul 4, potrivit news.ro

CE Gimnastica 2024 (f): Romania, prezenta in patru finale pe aparate și cea pe echipe

23:51, 02.05.2024 - Romania s-a calificat in finala pe echipe la Campionatul European de gimnastica artistica de la Rimini (Italia), dupa ce s-a clasat pe locul al patrulea in calificari. Tricolorele au ajuns și in patru finale pe aparate, in timp ce Sabrina Maneca Voinea a ocupat locul al patrulea la individual compus.

Gimnastele romane se califica in finalele pe aparate și la Campionatul European de la Rimini

21:40, 02.05.2024 - Gimnastele tricolore s-au calificat, joi, in trei finale pe aparate, plus in cea pe echipe, la Campionatul European de la Rimini. Sabrina Maneca Voinea a fost pe primul loc in calificarile la sol.

Se anunța un meci de senzație in Gruia! Toate biletele puse in vanzare au fost vandute. „Suntem SOLD OUT la meciul cu FCSB”.

10:20, 12.04.2024 - Meciul cu numarul 4 din play-off-ul Superligii dintre CFR Cluj-FCSB se va juca duminica, pe stadionul „Dr. Constantin Radulescu” din Cluj-Napoca. Atmosfera se anunța incendiara, in condițiile in care toate biletele au fost vandute deja.

S-au pus in vanzare biletele pentru meciul amical dintre Romania și Irlanda de Nord

17:45, 16.03.2024 - Federația Romana de Fotbal anunța ca au fost puse in vanzare biletele pentru meciul de pregatire in vederea Campionatului European de Fotbal din Germania. Romania intalnește, vineri, 22 martie, Irlanda de Nord.

Ana Andreea Beatrice, in finala la 55 kg la Campionatul European de lupte

19:20, 14.02.2024 - Sportiva Ana Andreea Beatrice s-a calificat, miercuri, in finala Campionatului European de Seniori de la Bucuresti, la categoria 55 kg. Ana Andreea Beatrice a invins-o in semifinale pe Anastasia Blayvas, adversara din Germania, scor 9-3., conform Mediafax.Romanca, dubla Campioana Europeana,…


Ce parere ai despre aceasta stire?