Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

InfoCons: Alimentele  pot deveni o sursă de pericol atunci când sunt contaminate cu bacterii periculoase

Publicat:
InfoCons: Alimentele  pot deveni o sursă de pericol atunci când sunt contaminate cu bacterii periculoase

Alimentele sunt esențiale pentru supraviețuirea noastra, dar pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase. Iata o analiza a celor mai amenințatoare bacterii care pot fi prezente in alimente și care pot cauza boli grave. 1. Salmonella: Salmonella este una dintre cele mai comune bacterii transmise prin alimente, fiind adesea […] : Alimentele  pot deveni o sursa de pericol atunci cand sunt contaminate cu bacterii periculoase a aparut prima data pe .

Citeste articolul mai departe pe ziardambovita.ro…  

Sursa articol si foto: ziardambovita.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta alimentara in Auchan, Lidl și Penny. Produse periculoase, demascate de ANPC inainte de Paște

12:10, 25.04.2024 - Panica in Romania, dupa ce au fost descoperite mai multe produse periculoase in magazine celebre, precum Auchan, Lidl și Penny. Chiar inainte de Paște, cand romanii fac multe cumparaturi, s-a aflat ca cele mai cunoscute alimente sunt infestate cu Salmonella. Alerta de Salmonella in magazinele din Romania…

Investițiile frauduloase, un pericol in mediul online 

06:45, 23.04.2024 - Schemele frauduloase de investiții au invadat mediul online, indemnul este  de a nu da curs unor posibilitați de imbogațire „peste noapte”. Acestea sunt doar promisiuni false, care va pot lasa fara bani. Nu dați click pe linkuri la intamplare (adesea sponsorizate), care va promit ca veți primi banii…

Cat timp putem ține la frigider ouale roșii de Paște. Consumul de oua stricate sau contaminate poate duce la infecții alimentare

10:46, 22.04.2024 - Sarbatorile Pascale se apropie, iar conform tradiției gospodinele vor vopsi ouale roșii. Atunci cand ouale sunt depozitate necorespunzator sau sunt lasate sa stea timp indelungat dupa fierbere la temperaturi ridicate, acestea pot fi expuse contaminarii bacteriene, cum ar fi Salmonella.Consumul de oua…

Escrocheriile deepfake, un  real pericol 

06:35, 16.04.2024 - Aceste escrocherii pot varia de la scheme complexe de frauda financiara la atacuri asupra reputației sau vieții private a indivizilor. Iata cateva exemple ale modurilor in care deepfake-urile pot fi utilizate in escrocherii: 1. Frauda financiara: Escrocii pot folosi deepfake-uri pentru a crea videoclipuri…

Semnal de alarma tras de ISU Dambovița: Cel mai mare pericol il reprezinta incendiile de vegetatie produse in apropierea padurilor 

07:15, 25.03.2024 - Este luna padurii , eveniment ce se desfașoara in perioada 15 martie – 15 aprilie și are in prim plan evidențierea rolului și importanței padurii in menținerea echilibrului in natura.  Din nefericire,  se pierd anual sute de hectare de padure din cauza incendiilor, pagubele fiind cu atat mai mari daca…

Salmonella, descoperita in carnea marca proprie Penny. Loturile periculoase au fost anuntate de inspectorii ANPC

11:25, 21.03.2024 - Inspectorii ANPC au descoperit salmonella in patru loturi produse din carne, marca proprie Penny, atat in depozitul, cat și pe rafturile a doua magazine ale retailerului. Produse de pasare infestate cu Salmonella la Penny Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București – Ilfov…

Studiu: Valurile de frig extrem din Europa vor deveni mai rare, dar mai periculoase. Record de minus 44,6 grade in Suedia

08:31, 01.02.2024 - Studiu: Valurile de frig extrem din Europa vor deveni mai rare, dar mai periculoase. Record de minus 44,6 grade in Suedia Valurile de frig extrem din Europa vor deveni mai rare, dar mai periculoase, a relevat un studiu publicat miercuri. Finlanda, Norvegia și Suedia au cunoscut un val de frig puternic…

Se prelungește, cu inca 60 de zile, plafonarea adaosului comercial la alimentele de baza

06:30, 31.01.2024 - Plafonarea adaosului comercial la alimentele de baza va fi prelungita cu inca 60 de zile, vor fi scoase de pe lista unele alimente tradiționale care au fost plafonate in perioada sarbatorilor de iarna și vor fi adaugate noi produse cum ar fi untul și gemul. „Am decis sa prelungesc cu 60 de zile ordonanța…


Ce parere ai despre aceasta stire?