Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

INCIDENT ȘOCANT în Vrancea! Un polițist a fost ATACAT cu TOPORUL

Publicat:

Un polițist din județul Vrancea a fost atacat de un individ cu toporul, in timp ce incerca sa aplaneze un conflict. Colegii lui au intervenit fara sa stea prea mult pe ganduri și l-au impușcat pe agresor in picior.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital

11:40, 03.05.2024 - Incident șocant in Saptamana Mare, intr-un parc din Braila. Un adolescent in varsta de 17 ani a fost atacat cu maceta. Victima a ajuns, de urgența, la spital, și a fost supusa unei intervenții chirurgicale.

Incident șocant la o gradinița: O ingrijitoare a primit un pumn in gura de la o mama suparata

23:50, 25.04.2024 - O ingrijitoare a unei gradinite din Cugir ar fi fost agresata in incinta institutiei de invatamant de catre mama unui copil, pe fondul unor discutii legate de comportamentul fiicei femeii.

Caz socant de violenta in scoli in Franta: un baiat de 15 ani a murit dupa ce a fost atacat cand a iesit de la ore

20:01, 05.04.2024 - Un baiat in varsta de 15 ani a murit dupa ce a fost batut crunt intr-un oras din apropiere de Paris, chiar cand a iesit de la ore, in cel mai recent incident de violenta scolara din Franta, relateaza The Guardian si Le Figaro, potrivit News.ro.

Incident șocant intr-o școala din Prahova: Profesoara batuta de un coleg, pentru ca ar fi intarziat la ore

22:10, 07.03.2024 - Un incident șocant a avut loc joi dimineața in vestiarele salii de sport ale școlii gimnaziale din Paulești, județul Prahova, unde profesorul de sport ar fi agresat o femeie, colega de breasla, care ulterior s-a prabușit la pamant. Potrivit surselor apropiate anchetei, conflictul ar fi fost generat…

Caz șocant la Orhei: Un echipaj de pe ambulanța, atacat cu toporul de un pacient. Felcerul, ranit

18:41, 01.03.2024 - Moment de groaza pentru un echipaj medical din Orhei. Felcerul din echipa AMU a fost ranit, dupa ce un tanar de 28 de ani a lovit cu toporul ușa din dreapta și parbrizul ambulanței. Cazul a avut loc in seara zilei de ieri, 29 februarie, informeaza CNAMUP.

Incident șocant! Echipajul unei ambulanțe a fost atacat

14:45, 01.03.2024 - In seara zilei de 29 februarie curent s-a produs un incident șocant - echipa de asistența medicala urgenta din cadrul SAMU Orhei a fost agresata in timpul misiunii de serviciu de catre cel, pentru care a fost solicitat ajutorul medical la etapa de prespital. La ora 18:02, Dispeceratul comun de urgența…

Caz șocant in Galați! Un polițist, lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze

13:25, 29.02.2024 - Un polițist din Galați a fost lovit cu mașina de un șofer care a refuzat sa se legitimeze. Agentul a fost transportat de urgența la spital pentru a primi ajutor din partea medicilor. In ce stare se afla in urma impactului.

Incident șocant in București. Un polițist a fost lovit cu mașina de o șoferița, in timp ce dirija traficul

18:40, 13.02.2024 - Un acccident rutier șocant a avut loc, in urma cu puțin timp, pe o strada din București. O șoferița a lovit cu mașina un polițist, in timp ce dirija traficul. La fața locului a ajuns de urgența un echipaj medical. Iata mai multe detalii despre accident.


Ce parere ai despre aceasta stire?