Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Grăbiţi-vă! Mai aveţi patru zile să vă luaţi la ofertă cărţile din colecţiile „Adevărul“

Publicat:

Este vorba despre colectiile „100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca“, „101 carti de citit intr-o viata“, „“, „“, „Delicii in bucatarie“, „Mari spectacole de opera“, „“, „Mituri si legende ale lumii“, „“, „Pictori de geniu“, „Marile muzee ale lumii“ si „100 de idei geniale“.

Si fiindca a inceput scoala, „AdevarulMoldova ti-a pregatit si o oferta buna: daca vei cumpara zece sau mai multe carti, din orice colectie, beneficiezi de o reducere de 30%.

Te asteptam la !

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania: „Vor fi mai puțini romani care vor emigra in Canada“ EXCLUSIV

06:05, 30.04.2024 - Intr-un interviu exclusiv pentru „Adevarul”, Gavin Buchan, ambasadorul Canadei in Romania, Bulgaria și Moldova a vorbit despre motivele pentru care crede ca o sa scada numarul romanilor care vor sa emigreze in Canada, despre impresiile privind Romania și cooperarea economica romano-canadiana.

Cine este soția lui Costel Corduneanu. Liderul lumii interlope din Moldova s-a casatorit in 2023 cu o femeie mai tanara cu 20 de ani decat el / FOTO

13:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor! Costel Corduneanu a incetat din viața recent și a lasat in urma o familie frumoasa. Celebrul lider din Iași s-a casatorit in anul 2023 cu iubita lui, o bruneta frumoasa, cu 20 de ani mai tanara decat el! Iata cine este Grațiela Cercel!

INTERVIU Semnal de alarma tras de șeful Apararii din Rep. Moldova: Amploarea acțiunilor actorilor pro-rusi se va intensifica

06:30, 12.04.2024 - Intr-un interviu pentru ,,Adevarul”, ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, a declarat ca Rusia nu reprezinta in acest moment un pericol militar la adresa securitații Rep. Moldova, dar duce, prin intermediul actorilor pro-ruși, un razboi hibrid care ar putea sa se intensifice.

100 de tablouri, semnate de 30 de pictori romani, din colecțiile Soleil de l'Est, la ICR Stockholm

21:20, 02.04.2024 - Expozitia „Marea retrospectiva a picturii romanești contemporane din colecțiile Soleil de l'Est‟, care include 100 de tablouri semnate de pictori romani contemporani, va avea vernisajul vineri, 5 aprilie, de la ora 18.00, in galeria ICR Stockholm.

A invins vicecampioana lumii și federația vrea sa-i prelungeasca angajamentul. „Depinde de oferta, nu este obligatoriu sa accept”

11:30, 25.03.2024 - Julian Nagelsmann (36 de ani), selecționerul Germaniei, i-ar fi convins dupa doar cinci meciuri pe șefii federației sa-l pastreze in funcție și dupa Euro 2024. Acesta i-ar fi avertizat ca e deschis și la alte propuneri: „Nu voi sta pe bara 6 sau 12 luni!”. Salariul actual al lui Nagelsmann e de 400.…

Natalia Mateuț, adevarul despre presupusa relație cu Catalin Cazacu! Prezentatoarea TV da carțile pe fața / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Natalia Mateuț spune adevarul despre relația pe care o are cu Catalin Cazacu. Prezentatoarea TV da carțile pe fața și raspunde celor care i-au "cuplat" de-a lungul timpului. Vedeta vorbește sincer și deschis despre șicanele dintre ei.

Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma”

08:36, 14.02.2024 - Botoșani: Cum ajung copiii sa bea de la 11 ani. „Beau de rup. Și barbați și femei. Dupa ce termina vinul din budaca, rup crașma” Romania se afla in topul european al țarilor cu mari consumatori de alcool. Regiunile care ne propulseaza in aceste statistici sunt in special Oltenia și Moldova. Mai ales…

Spinu: Restanțele la salariile angajaților Caii Ferate se ridica la 40-50 mil. lei. Cautam soluții, fie prin credit, fie suport de la Guvern

17:20, 06.02.2024 - Suma restanțelor la plata salariilor catre angajații Caii Ferate din Moldova se ridica la circa 40-50 de milioane de lei, iar autoritațile cauta o soluție urgenta, pentru a ajuta intreprinderea sa gaseasca acești bani. Declarația a fost facuta de ministrul Infrastructurii și Dezvoltarii Regionale, Andrei…


Ce parere ai despre aceasta stire?