Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PwC: Valoarea de piaţă a celor mai mari 100 de companii listate din lume a ajuns în iunie la 25,04 trilioane de dolari. Topul mondial e dominat de: Saudi Aramco, Apple, Microsoft, Amazon, Alphabet, Alibaba şi Facebook

Publicat:

”Valoarea de piata a celor mai mari 100 de companii listate din lume a revenit puternic in al doilea trimestru, recuperand aproape complet pierderea de 15% inregistrata in primele trei luni ale anului 2020 cand a izbucnit pandemia Covid-19”, potrivit analizei globale PwC ”Top 100 companii conform capitalizarii de piata”, actualizata la 30 iunie. Astfel, capitalizarea celor 100 de companii a urcat cu 3,57 trilioane dolari, in al doilea trimestru, ajungand la finalul lunii iunie la 25,04 trilioane de dolari, cu doar 1% sub nivelul inregistrat in decembrie 2019, de 25,37 trilioane dolari. ”Pandemia…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA XTB: Pandemia s-a incheiat, dar munca de acasa a ramas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profita?

19:11, 24.04.2024 - Adevaratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit a fi pandemia de COVID-19, iar compania Zoom Video Communications a fost unul dintre marii caștigatori ai restricțiilor impuse, inregistrand caștiguri uriașe, arata analiștii din cadrul XTB, companie de tranzacționare și…

Chinezii intra puternic pe piața din Europa: Mașinile electrice care vor concura Dacia Spring

12:00, 24.03.2024 - Chinezii intra puternic pe piața din Europa: Mașinile electrice care vor concura Dacia SpringCompania chineza Leapmotor va construi vehicule electrice cu preturi accesibile la uzina Tychy din Polonia a partenerului Stellantis, urmand sa concureze inclusiv Dacia Spring, au declarat vineri doua surse…

Noi reguli pentru marile companii din tehnologia digitala

12:46, 19.03.2024 - Legislația europeana cu privire la mediul online este tot mai avansat reglementata cu scopul de a proteja utilizatorii de internet, dar și economia din Uniunea Europeana (UE). Astfel, incepand cu data de 7 martie 2024, marile companii tehnologice globale (cinci din Statele Unite ale Americii și una…

Poliția digitala a Europei a luat in vizor inteligența artificiala generativa. Cum vrea sa impiedice trucajele care pot pacali alegatorii

11:30, 18.03.2024 - Noua tehnologie, care a ajuns faimoasa datorita serviciului ChatGPT, este asociata cu videoclipurile, inregistrarile audio și imaginile deepfake, o forma de conținut digital trucat, in care imaginile și sunetele sunt manipulate cu ajutorul inteligenței artificiale.Oficialii se tem ca acestea ar putea…

​Acest startup a primit 15 milioane dolari sa scape Europa de dependența de China, pe piața bateriilor. VIDEO-interviu cu CFO-ul Altris

20:00, 24.02.2024 - Europa are o vulnerabilitate strategica: este dependenta de China pentru a-și procura materiile prime și echipamentele pentru a produce baterii pe tehnologiile actuale cu Li-ion, folosite inclusiv la mașinile electrice. Dar asta nu va ramane așa, promite un mic startup suedez, care a primit investiții…

Deutsche Bank: Profiturile a sapte companii de tehnologice ”magnifice” depasesc puterea financiara a aproape oricarei tari majore din lume

06:56, 20.02.2024 - Cresterea fulgeratoare a profiturilor si a capitalizarilor de piata ale marilor companii de tehnologie din SUA, ”Cei Sapte magnifici”, respectiv Apple, Amazon, Alphabet, Meta, Microsoft, Nvidia si Tesla, este mai mare decat ale tuturor companiilor listate in aproape toate tarile G20, a spus banca intr-o…

Hackerii perfecționeaza atacurile cu ChatGPT, avertizeaza OpenAI și Microsoft

10:50, 15.02.2024 - Giganții tehnologici Microsoft și OpenAI trag un semnal de alarma cu privire la creșterea utilizarii instrumentelor de inteligența artificiala, precum ChatGPT, in atacurile cibernetice. Cele doua companii au emis un avertisment comun, subliniind faptul ca hackerii recurg la modele lingvistice pentru…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?