Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Galați: Peste 97% din consumul de bere din România este asigurat de producătorii locali

Publicat:

Piața berii din Romania continua sa iși pastreze caracterul profund național, ponderea producției locale ramanand la peste 97% din consumul intern, iar 70% dintre ingredientele folosite in industria berii provin din agricultura țarii, a declarat marți, directorul general al Asociației Berarii Romaniei, , in cadrul unui eveniment privind evoluția pieței berii in 2016 și rolul educației in formarea maeștrilor berari.

Evenimentul a fost gazduit de Facultatea de Știința și , din cadrul Universitații Dunarea de Jos din Galați.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Piața berii din Romania a continuat sa scada anul trecut pe fondul majorarii accizei și al conflictului din Ucraina

17:46, 02.04.2024 - Piata berii din Romania a continuat sa scada si in 2023, ajungand la un volum de 15 milioane de hectolitri, cu 5% mai mic raportat la anul anterior, pe fondul majorarii accizei, care s-a reflectat in preturi, si al acutizarii conflictului din Ucraina, ce pune presiune pe furnizarea de materii prime…

Creșterea taxarii berii a scazut consumul / Michal Mrowiec (Berarii Romaniei): Ne plac taxele? Nu, dar le platim

12:30, 02.04.2024 - In timp ce vinul nu are o acciza in Romania, deși este alcool, berea a avut parte de o majorare inclusiv in acest an: de 10%. “Ne plac taxele? Nu, dar le platim. Acceptam responsabilitatea. Suntem producatori de bere și platim toate taxele de care e nevoie”, a declarat Michal Mrowiec, președintele Asociației…

Noutate mondiala in materie de folii biodegradabile. Cercetatorii de la Galați au creat folia din sange de animale

16:10, 15.03.2024 - Trei cercetatori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați au creat folia biodegradabila din sange de animale, ce poate fi folosita pentru realizarea ambalajelor in industria alimentara.

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?