Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrăscanu l-a acuzat de abuzuri repetate și infidelități

Publicat:

La cateva zile dupa ce Claudia Patrașcanu a postat pe pagina de Facebook un mesaj in care iși anunța desparțirea de soț și povestea ca a avut o viața grea alaturi de el, a avut prima reacție publica.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca: „O regula...”. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar?

20:55, 18.03.2024 - Claudia Patrașcanu iși dorește sa se recasatoreasca. Artista a vorbit deschis despre acest subiect delicat din viața ei, dupa ce a trecut printr-un divorț dureros. Mai vrea fosta soție a lui Gabi Badalau un partener tanar? Iata ce a marturisit cantareața!

Marcel Ciolacu, prima reacție dupa victoria privind procesul Roșia Montana

07:10, 09.03.2024 - Marcel Ciolacu vine cu prima reacție dupa victoria privind procesul Roșia Montana. Menționam ca premierul reacționezi dupa victoria de la ICSID in procesul privind exploatarea miniera de la Roșia Montana. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, el confirma faptul ca autoritațile s-au luptat…

Suporterii echipei din Liga 2 anunța ca nu mai vin la meciuri: „Sursa de abuzuri”

21:40, 25.02.2024 - Suporterii Progresului Spartac, echipa ce evolueaza in Liga 2, au anunțat printr-un comunicat pe Facebook ca nu se vor mai prezenta la meciurile de acasa din cauza „problemelor facute de angajații FRF”. Aceștia menționeaza ca vor continua sa iși susțina echipa doar in deplasare. ...

Știrile Antena Stars. Gabi Badalau sare in apararea parinților lui, dupa ce fosta soție i-a acuzat ca i-a invațat pe copii o poezie pentru adulți. Afaceristul o acuza ca a inventat totul / VIDEO

21:45, 12.02.2024 - Gabi Badalau a reacționat dur, dupa ce fosta lui soție, Claudia Patrașcanu, a spus ca parinții lui i-au invațat pe copii o poezie pentru adulți. Afaceristul o acuza ca a inventat totul și crede ca vrea doar sa ii faca rau lui și familiei.

Badalau șterge pe jos cu Claudia Patrașcanu: „E caz de Obregia!” Solista a scos artileria grea: „Lua o plasa cu pastile”

17:26, 12.02.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au inceput, din nou, circul, dupa cinci ani in care s-au chinuit sa divorțeze! Cei doi iși arunca iar acuzații dure pe toate caile. Badalau susține ca fosta soție vrea mai mulți bani pensie alimentara, noteaza click.ro. Patrașcanu a scos la inaintare mesajele din telefon,…

Xtra Night Show. Cum se apara Gabi Badalau de acuzațiile aduse. Afaceristul considera ca fosta soție, Claudia Patrașcanu iși dorește mai multa notorietate: ”Copiii sunt in pericol”/ VIDEO

00:15, 10.02.2024 - Gabi Badalau se apara de acuzele care ii sunt aduse. Iubitul Biancai Dragușanu considera ca fosta soție iși dorește mai multa notorietate, motiv pentru care a inceput un nou scandal. El adauga ca fosta partenera, Claudia Patrașcanu și mama ei sunt persoane conflictuale și nu se ințeleg nici cu vecinii.

Zuckerberg și-a cerut scuze in fața Senatului SUA dupa ce a fost acuzat ca Facebook „omoara oameni”

14:30, 01.02.2024 - Fondatorul retelei Facebook, Mark Zuckerberg, a fost audiat miercuri de Senatul Statelor Unite alaturi de alti lideri ai media sociale - Linda Yaccarino de la X, fost Twitter, Shou Zi Chew de la TikTok, Evan Spiegel de la Snap si Jason Citron de la Discord, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?