Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FPPG: Autorităţile sunt conştiente de riscul ca importurile de gaze să fie întrerupte la iarnă, însă populaţia nu va fi afectată

Publicat:

Importurile de gaze din Rusia prin Ucraina ar putea fi intrerupte in aceasta iarna, iar autoritatile statului sunt constiente de acest lucru, insa consumatorii casnici din Romania nu vor fi afectati, au declarat, vineri, reprezentantii de Petrol si Gaze din Romania (FPPG), intr-o intalnire cu presa.

Acestia au aratat ca in aceasta situatie ar putea fi toate tarile din regiunile care importa gaze din Rusia prin Ucraina. Este vorba despre Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Romania, Serbia.

Aceasta in conditiile in care acordurile de tranzit dintre Ucraina si Rusia…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prinde contur proiectul energetic uriaș, la care participa și Romania: Coridorul Vertical va schimba situația in Europa

14:56, 02.05.2024 - Trei fuziuni, in frunte cu companii bulgare, au depus oferte privind comanda de aproape 600 de milioane de leva fara TVA pentru construcția tronsonului bulgar al Coridorului Vertical pentru transport de gaze lichefiate din Grecia prin Bulgaria și Romania catre Ungaria și Slovacia și pana in Moldova…

Sucevenii Cristi Tcaciuc și Radu Pețenghea au concurat cu succes pentru Romania la ...

18:36, 30.04.2024 - Romania a incheiat pe prima poziție in clasamentul pe medalii la Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness care s-a desfașurat zilele trecute la Timișoara, cu participarea a peste 150 de sportivi din Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Macedonia, Albania, Bulgaria, Slovacia, Croația și ...

Incetinire economica și insolvențe in creștere: care sunt perspectivele pentru companiile din ECE?

15:30, 25.04.2024 - • Insolvențele in Europa Centrala și de Est (CEE) in creștere in 2023 • Noua țari au inregistrat un numar mai mare de insolvențe (Republica Ceha, Estonia, Ungaria, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Romania1), iar trei țari au raportat scaderi ale acestora (Bulgaria, Croația și Letonia)…

Record istoric de energie fotovoltaica in Romania

14:25, 11.04.2024 - Romania a inregistrat ieri, dupa pranz, cea mai mare producție de energie fotovoltaica din istorie – 1.179 MW, putere instantanee. Energia foto a fost pe locul trei in topul surselor de producție, dupa ape și nuclear, pe un consum și o producție foarte scazute, de doar puțin peste 5.000 MW, potrivit…

La Romexpo incepe #TotulPentruCasaTa 2024 – revoluția verde din domeniul construcțiilor, amenajarilor interioare și exterioare

15:31, 13.03.2024 - In perioada 14 – 17 martie, ROMEXPO organizeaza #TotulPentruCasaTa2024 – conceptul home & deco care reunește tematicile targurilor: Construct Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden. Peste 155 de companii, din 13 țari (Bulgaria, China, Grecia, India, Italia, Polonia, Romania, Serbia,…

Dupa cereale si zahar, Ucraina „inunda” Europa si cu pasari. Unde a inceput revolta

10:00, 02.03.2024 - Importurile din Ucraina dau, din nou, peste cap industria alimentara din Romania. Dupa scandalul cerealelor, s-au nascut tensiuni din cauza carnii de pui. Un pui produs in Ucraina costa 3,20 euro fața de 7 euro in UE, iar importatorii majori de pui ucainean sunt Ungaria, Slovacia, Polonia și Romania.…

Comunicat Mircea Hava: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40%

17:00, 18.02.2024 - Comunicat Mircea Hava: Polonia, Romania, Ungaria, Bulgaria și Slovacia iși vand produsele agricole cu prețuri mai mici cu 40% Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit razboiul din…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?