Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotografii EXCLUSIVE! A uitat-o pe Lorena Trică și și-a refăcut viața! Fostul ei soț, în vacanță cu o altă femeie!

Publicat:

 Divorțul dintre Eugen și a luat, anul trecut, prin surprindere întreaga lume fotbalistica, cei doi luându-și adio unul de la celalalt printr-o desparțire anunțata discret și fara scandal. Acum însa, se pare ca fostul fotbalist și-a refacut viața alaturi de oa lta femeie, cu care, de altfel, a și plecat într-o excursie.

Plecat în Dubai, pare sa se bucure din plin de prezența unei tinere, o bruneta extrem de atragatoare, pe numele ei Alexandra. Mai mult decât atât, cei doi nu s-au ferit sa se lase fotografiați în…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Nicola la 19 ani de la divorțul de Mihai Alexandru. Ce a vrut ca fanii sa afle de la ea

16:55, 29.04.2024 - Celebra artista Nicola, pe numele ei real Nicoleta Alexandru, a decis sa vorbeasca recent despre una din cele mai grele episoade din viața ei, dar și despre alte lucruri din viața ei. Fanii au aflat care este, de fapt, anunțul facut de Nicola la 19 ani de la divorțul de Mihai Alexandru, artista spunand…

15 aprilie: A murit Nina Cassian, considerata „cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana”. Povestea sa de viața, transpusa intr-un documentar VIDEO

00:05, 15.04.2024 - Pe data de 15 aprilie s-a stins din viața celebra poeta și ziarista Nina Cassian, ramasa in istorie drept „cea mai atragatoare femeie urata din literatura romana”. Este, de asemenea, ziua in care s-a nascut actrița britanica Emma Thompson.

Alexandru Dobrescu, surprins cu o femeie superba! Fostul iubit al Cristinei Cioran a uitat de actrița? / PAPARAZZI

22:55, 20.03.2024 - Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui Alexandru Dobrescu și l-au surprins cu o femeie superba. Fostul iubit al Cristinei Cioran a dat-o uitarii pe vedeta și și-a refacut viața? Iata ce imagini avem cu fostul partener de viața al celebrei actrițe!

"Ești femeie normala, nu ai ADHD!". Nicoleta Nuca, ținta haterilor, dupa ce a incercat sa le arate oamenilor cum e viața cu aceasta tulburare / VIDEO

13:50, 05.03.2024 - Nicoleta Nuca a fost, de curand, ținta haterilor pe internet, dupa ce a incercat sa le arate oamenilor cum e viața cu aceasta tulburare. Iata cum le-a raspuns cantareața fanilor din mediul online!

Acces Direct. Carmen, situație critica, din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani i-ar fi reproșat ca și-a refacut viața, dupa divorțul de soț

19:26, 28.02.2024 - Carmen are trei copii, dar spune ca a ajuns intr-o situație disperata din cauza fiicei. Tanara in varsta de 28 de ani este fata cea mica și i-ar fi reproșat mamei ca și-a refacut viața, dupa divorț, in condițiile in care i-a fost mereu alaturi și i-a luat apararea in fața tatalui ei.

O femeie din Galați și-a „uitat” copilul la spital, unde venise in vizita la alt copil, internat. Explicația mamei: „Am fost in oraș”

10:25, 20.02.2024 - O femeie de 39 de ani din Galați este anchetata dupa ce și-a lasat un copil pe holul spitalului. Venise in vizita la fiica sa de 8 ani, internata. La plecare, a uitat sa iși ia și baiatul de 9 ani, care o insoțise.

Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Cine este noul iubit al celebrei cantarețe / FOTO

11:25, 12.02.2024 - Shakira și-a refacut viața, dupa desparțirea de Gerard Pique. Artista este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul ei. Iata cine este noul partener de viața al celebrei cantarețe!

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, a dezmințit zvonurile ca ar fi milionara și și-ar fi cumparat casa de lux in Dubai: ”Vreau sa devin...”

16:20, 05.02.2024 - Dupa ani in care reality show-ul ei a lipsit de pe micile ecrane, Anamariei Prodan a revenit cu un nou sezon. Viața familiei sale s-a schimbat, dar și a bonei sale, Nuți. Iata cum a dezimnțit zvonurile conform carora ar fi milionara și și-ar fi cumparat o casa in Dubai.


Ce parere ai despre aceasta stire?