Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav în Barcelona. 48 de persoane au fost rănite, dintre care cinci în stare extrem de gravă

Publicat:

48 de persoane au fost ranite, dintre care cinci sunt în stare critica, în urma unui incident feroviar care a avut loc într-o gara din Barcelona. Trenul nu a frânat și s-a izbit violent de peron, informeaza BBC News.

Incidentul a avut loc în stația Francia, din centrul orașului, la ora de vârf.

#Barcelona train crash:
- 48 injured, 5 gravely
-18 sent to hospitals
- no deaths reported https://t.co/rH8YrKvYGk pic.twitter.com/lPOEF1kjTy

— RT (@RT_com) July 28, 2017

Știre în curs de actualizare.

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

GALERIE FOTO. Circa 30 de persoane ranite, intre care doua in stare grava, in coliziunea intre doua trenuri, in Argentina

19:20, 10.05.2024 - Circa 30 de persoane au fost ranite si au fost spitalizate vineri, doua dintre ele in stare grava, dupa ce un tren de navetisti a intrat in coliziune cu un tren de intretinere a cailor ferate in capitala Buenos Aires, au anuntat serviciile de urgenta argentiniene, relateaza AFP.

Accident grav in Gorj. Un microbuz a intrat intr-un copac. Cinci persoane au fost ranite

12:36, 08.05.2024 - Accident grav in localitatea Dragoieni din județul Gorj. Un microbuz a parasit partea carosabila și a lovit un copac, soldandu-se cu cinci persoane ranite. Incidentul a avut loc in aceasta dimineața, iar echipajele de intervenție au fost alertate imediat.

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

FOTO - Accident mortal teribil: un barbat a decedat, totul dupa o coliziune intre trei mașini / Patru persoane au ajuns la spital in stare grava

20:35, 19.04.2024 - Un barbat de 58 de ani a decedat, iar alte patru persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital, vineri seara, in urma coliziunii a trei autoturisme pe principala artera de circulatie din municipiul Ramnicu Valcea.

Accident de autobuz la Iași. 4 persoane ranite. La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe

17:10, 09.04.2024 - La fața locului se deplaseaza MOTO din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași, 1 EPA, 1 Descarcerare și 1 ASAS, iar de la SAJ o ambulanța tip B, potrivit BZI. „Accident rutier produs intre un autobuz și un autoturism, in municipiul Iași, str. Palat. Se deplaseaza MOTO din cadrul Detașamentului 1 de…

Patru persoane au murit, iar alte 30 sunt ranite in urma unui accident care s-a produs in timpul unui raliu in Ungaria

18:40, 24.03.2024 - Patru persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unui accident auto ce a avut loc la un raliu in Ungaria. Incidentul a avut la cursa ORB Esztergom-Nyergesujfalu, cand una din mașinile ce concurau a ieșit de pe carosabil.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Filmul teribilului accident din Galați produs de un șofer beat și fara permis: o persoana a murit, alte șapte in stare grava VIDEO

15:30, 16.02.2024 - Polițiștii au stabilit ca șoferul care a provocat groaznicul accident in noaptea de 15 februarie 2024, pe DN 25, in județul Galați, era baut și avea permisul de conducere suspendat. El este cetațean turc. O persoana a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite grav.


Ce parere ai despre aceasta stire?