Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Cum s-a schimbat Texasul din cauza uraganului Harvey. Imagini SPECTACULOASE înainte și după

Publicat:

O serie de imagini realizate din satelit înainte și dupa Harvey arata amplaorea pagubelor produse de uragan în Texas, scrie .

DigitalGlobe, furnizorul privat principal de imagini din satelit al guvernului , a publicat imagini care ilustreaza inundațiile înregistrate în timpul furtunii în ultima saptamâna.

Cea mai frapanta imagine este cea a orașlului Simonton care arata un peisaj idilic înainte de furtuna și apoi toate locuințele înghițite complet de ape, putând fi vazute doar acoperișurile.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Imagini din satelit cu podul Kerci arata ca Ucraina n-ar mai avea de ce sa-l atace. Rusia folosește alt traseu ca sa transporte muniție

13:45, 07.05.2024 - Moscova nu mai folosește podul Kerci, care leaga Rusia continentala de Crimeea, pentru a-și aproviziona trupele de pe front, și a trecut la utilizarea rutelor terestre, arata imagini din satelit obținute de The Independent.

(VIDEO)Cerul s-a intunecat. SUA, lovite de tornade

09:05, 27.04.2024 - Uriase vartejuri intunecate care strabat cerul; zeci de tornade au lovit centrul Statelor Unite vineri, provocand pagube semnificative si ranind cel putin trei persoane, potrivit autoritatilor, transmite AFP. Peste 70 de tornade au fost inregistrate vineri de American Weather Services (NWS), majoritatea…

Imagini apocaliptice in Slanic Prahova: orașul scobit de mina de sare se surpa. Primar: "Nimeni nu știe ce e pe dedesubt!"

07:30, 26.04.2024 - Dupa ce un crater uriaș a aparut chiar in mijlocul strazii in Slanic Prahova, autoritațile au luat masuri. In cadrul unei ședințe de urgența, s-a decis evacuarea oamenilor din 3 blocuri din apropiere și ducerea lor in adaposturi provizorii. Totodata, traficul auto si pietonal din zona a fost interzis…

VIDEO | Imagini apocaliptice in Atena - Aerul a devenit portocaliu, din cauza fenomenului care a lovit și Romania

09:25, 24.04.2024 - Atena este inghițita de ceața portocalie provocata de furtuna de praf din Sahara. E unul dintre cele mai grave episoade de acest gen care au lovit țara din 2018 incoace. In ultimele ore, praful saharian a ajuns și in Romania, așezandu-se in cantitați importante pe mașini și alte obiecte.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Incalzirea globala a schimbat rotația Pamintului

23:40, 29.03.2024 - Topirea gheții de la polii Pamintului din cauza incalzirii globale modifica viteza de rotație a Pamintului, ceea ce va duce la scoaterea unei secunde pina in 2029. Cu toate acestea, acest lucru ar putea cauza o eroare fara precedent in sincronizarea timpului rețelelor de calculatoare. La o astfel de…

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

A fost schimbat la debut dupa doar 20 de secunde din cauza regulii U21

21:16, 11.02.2024 - Partida Olimpija Ljubljana - Rogaska, scor 2-2, din etapa a 20-a a campionatului din Slovenia, a oferit un moment extrem de inconfortabil pentru Zan Lorber (17 ani), portarul oaspeților. Zan Lorber nu a avut parte de debutul pe care și l-ar fi dorit. Acesta a inceput meciul ca titular, dar a fost inlocuit…


Ce parere ai despre aceasta stire?