Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL SĂTMĂREAN Sâmbătă, în Liga 3 la fotbal, avem două meciuri la Satu Mare și unul la Carei

Publicat:
FOTBAL SĂTMĂREAN Sâmbătă, în Liga 3 la fotbal, avem două meciuri la Satu Mare și unul la Carei

Cum s-a intamplat de mai multe ori in acest sezon de primavara, toate cele trei echipe ale județului din Liga 3 la fotbal vor evolua pe teren propriu.  The post FOTBAL SATMAREAN Sambata, in Liga 3 la fotbal, avem doua meciuri la și unul la Carei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

FAN FEST FAN FEST revine cu Campionatul European de Fotbal!

17:55, 30.05.2024 - In perioada Campionatului European de Fotbal din 2016, comunitatea din Satu Mare a fost martora poate celui mai mare festival de fotbal din ultimii ani, FAN FEST, atragand nu mai puțin de 40.000 de persoane la meciurile turneului final, care s-a desfașurat timp de o luna. The post FAN FEST FAN FEST…

FOTBAL SATMAREAN Meci pierdut in ultima secunda, calificare ratata!

18:50, 20.05.2024 - Ultimul meci oficial din play-off-ul Ligii 3 din Satu Mare, CSM Olimpia – CSM Sighetu Marmației, a fost unul decisiv pentru ambele formații care aveau ca obiectiv .... The post FOTBAL SATMAREAN Meci pierdut in ultima secunda, calificare ratata! first appeared on Informatia Zilei .

LIGA ELITE LA FOTBAL Miercuri, 8 mai, se joca etapa a 20-a din Liga Elite la fotbal

09:36, 08.05.2024 - Miercuri, a doua zi dupa incheierea Sarbatorilor Pascale, conducerea AJF Satu Mare a luat decizia de a programa o etapa intermediara, a 20-a din campionat. The post LIGA ELITE LA FOTBAL Miercuri, 8 mai, se joca etapa a 20-a din Liga Elite la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara din a treia zi de Paște

11:20, 07.05.2024 - Dupa meciurile programate in Vinerea Mare, echipele de fotbal din Liga 3 vor juca și in a treia zi de Paște.  Toate cele trei echipe din Liga 3 județul Satu Mare care  evolueaza in acest eșalon, .... The post FOTBAL SATMAREAN Echipele satmarene din L3 vor juca pe teren propriu in etapa intermediara…

LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei

14:11, 15.04.2024 - Toate cele trei echipe din Liga 3, din județul Satu Mare, CSM Olimpia, Victoria Carei și Olimpia MCMXXI au evoluat pe teren propriu in etapa de sambata.  The post LIGA 3 LA FOTBAL Victorii pentru CSM Olimpia, Olimpia MCMXXI, rezultat egal pentru echipa din Carei first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Talna Orașu Nou este noul lider in Liga 4 Elite

12:55, 09.04.2024 - Ascensiune spectaculoasa a echipei Talna Orașu Nou in campionatul Ligii 4 Elite la fotbal. In decurs de numai o saptamana echipa din Orașu Nou, .... The post FOTBAL SATMAREAN Talna Orașu Nou este noul lider in Liga 4 Elite first appeared on Informatia Zilei .

MECIURI DE FOTBAL Prima etapa din play-off, Liga 2

13:45, 28.03.2024 - In ordina locurilor dupa sezonul regular din Liga 2 la fotbal, in play-off s-au calificat urmatoarele 6 echipe:  .... The post MECIURI DE FOTBAL Prima etapa din play-off, Liga 2 first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN Duelul echipelor satmarene din L3 a fost caștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia

12:30, 11.03.2024 - Cu toate ca pornea favorita la victorie in meciul cu Victoria, CSM Olimpia Satu Mare a pierdut meciul cu echipa din Carei. Chiar daca a fost lipsita de aportul unor jucatori importanți, ... The post FOTBAL SATMAREAN Duelul echipelor satmarene din L3 a fost caștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia…


Ce parere ai despre aceasta stire?