Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul ambasador al SUA acuză Departamentul de Stat că s-a lăsat asmuțit de Rusia împotriva inițatorului „Magnitsky Act”

Publicat:

Autoritațile americane au anulat viza șefului fondului , , dupa ce Rusia l-a introdus pe britanic in baza Interpol. Informația a fost confirmata de Browder insuși pe Twitter. „Nu doar ca Putin m-a inclus in lista Interpol, dar chiar și SUA mi-au retras viza in același timp”, a spus el. Fostul ambasador al […]

Citeste articolul mai departe pe reportervirtual.ro…  

Sursa articol: reportervirtual.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin nu are nicio intenție sa mearga in zonele inundate. In schimb, a trimis preoți sa se roage din elicoptere sa stea ploaia (VIDEO)

13:40, 11.04.2024 - Autoritațile din Rusia apeleaza la ajutorul divin ca sa scape de inundațiile de proporții. Un grup de preoți a fost trimis sa survoleze zonele amenințate de inundații. In imaginile distribuite online, doi dintre ei țin in brațe icoane mari și par sa se roage pentru ca dezastrul sa nu se extinda. 

Aliații lui Putin cer reinstituirea pedepsei cu moartea dupa masacrul din Moscova. Ar putea fi folosita inclusiv impotriva disidenților

10:50, 25.03.2024 - Acoliții lui Putin, aflați in poziții de rang inalt in cadrul regimului de la Kremlin au inceput sa ceara reinstituirea pedepsei cu moartea in Rusia, dupa masacrul comis de teroriștii ISIS la concertul din Moscova, vineri, relateaza The Moscow Times.

VIDEO – Filmul atacului terorist din Rusia: ce spun oamenii din sala? 'Au tras din toate parțile'

20:40, 22.03.2024 - Un atac terorits a avut loc vineri, 22 martie, in Rusia. Autoritațile rusești sunt in alerta maxima, iar cel puțin 50 de ambulanțe au sosit la fața locului. Din cauza atacurilor, tavanul de la cladire a inceput sa cada, iar 100 de persoane sunt evacuate. Situația este in dinamica, insa se estimeaza…

Cozi mari s-au format brusc la unele sectii de vot din Rusia ca urmare a protestului „Amiaza impotriva lui Putin“. Coada și la Ambasada Rusiei la București VIDEO

16:10, 17.03.2024 - In mai multe orase ruse, cetatenii s-au strans duminica la sectiile de votare pentru a participa la apelul „Amiaza impotriva lui Putin”, sustinut de regretatul lider al opozitiei Aleksei Navalnii, cu putin timp inainte de moartea acestuia in circumstante stranii intr-o colonie penala din Siberia.

Alegeri in Rusia2024: Mii de rusi care fug de razboi voteaza impotriva lui Putin in Caucaz si Asia Centrala

14:15, 17.03.2024 - Mii de rusi care au fugit din tara lor dupa declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei au votat duminica la alegerile prezidentiale din 15-17 martie, in cadrul actiunii masive a opozitiei intitulate "Amiaza impotriva lui Putin", informeaza EFE, potrivit Agerpres. Numai in fata ambasadei Rusiei din…

Coreea de Sud acuza Phenianul ca a trimis Moscovei 6.700 de containere cu muniții pentru a le folosi impotriva Ucrainei

13:00, 27.02.2024 - Coreea de Nord a expediat in Rusia 6.700 de containere cu milioane de unitati de munitie, incepand din iulie anul trecut, a declarat luni ministrul sud-coreean al Apararii, Shin Won-Sik, presei locale preluate marti de Reuters.

Proteste inabușite in Rusia dupa moartea lui Navalnii. Cel puțin 100 de persoane au fost arestate VIDEO

08:50, 17.02.2024 - Autoritațile ruse au luat masuri drastice impotriva oamenilor care s-au adunat pentru a marca moartea lui Aleksei Navalnii - un grup pentru drepturile omului susținand ca minimum 100 de persoane au fost arestate.

Navalnii pregatește un plan impotriva lui Putin: „Toți rușii sa iasa sa voteze la pranz la alegeri. Zeci de milioane vor fi martori”

18:31, 01.02.2024 - Opozantul rus, Aleksei Navalnii, i-a indemnat joi pe ruși sa organizeze un alt fel de protest in ziua alegerilor prezidențiale din Rusia, cerandu-le oamenilor sa voteze la pranz, transmite Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?