Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Filmul celui mai grav accident rutier din ultimii 5 ani. IPOTEZE: somn, oboseală, defecțiune tehnică, ploaie

Publicat:

Nu au avut absolut nicio sansa, dupa ce soferul unui mastodont care transporta marfa a intrat in plin in microbuzul cu navetisti. Cumplit este ca alti 7 raniti in stare grava sunt in aceste momente in spitale din Bucuresti si Slobozia. a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic, potrivit stirileprotv.ro. Planul rosu de interventie a fost declansat putin dupa ora 5. Era inca bezna. Tragedia s-a produs intr (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Accident rutier la ieșirea din Predeal

11:41, 24.04.2024 - Un accident de cirulație a avut loc, in aceasta dimineața, pe DN1. Incidentul rutier s-a produs la ieșirea din Predeal, spre Azuga. Un autoturism s-a rasturnat pe carosabil. Șoferul mașinii a fost ușor ranit și va primi ingrijiri de specialitate de la medicii sosiți la fața locului. In zona, traficul…

Accident rutier cumplit pe E85. O persoana de 70 de ani și-a pierdut viața si o alta a fost ranita. Masina in care se aflau a lovit un cap de pod

16:20, 17.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, duminica, 17 martie 2024, pe drumul european E85. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani, o femeie de aproximativ 70 de ani a murit si o alta, de a fost ranita, dupa ce mașina in care se aflau a lovit un cap de pod.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Doua microbuze pline cu romani, accident cumplit in Ungaria: un mort

14:10, 25.02.2024 - Tragedia s-a produs vineri dimineața, intre Barand și Foldes, pe autostrada numarul 42.Doua microbuze romanești, care efectuau transport de persoane și pachete catre Italia, au fost implicate in accident. Cei doi soferi erau din Neamt, respectiv Iasi, scrie rotalianul.ro .Șoferul decedat era la volanul…

Accident cumplit in București. O mașina s-a rasturnat pe șosea, intr-o intersecție din sectorul 4

12:00, 13.02.2024 - Accident cumplit intr-o intersecție din sectorul 4 din București. Doua mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului una dintre ele s-a rasturnat. Incidentul a avut loc in zona Constantin Brancoveanu din capitala. La fața locului s-au prezentat de urgența mai multe echipaje de poliție și salvare. Autoritațile…

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?