Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Imagini de la nunta pe care au vrut-o secretă! Fiica Irinei Loghin, rochie de mireasă spectaculoasă. Ce ţinută a ales îndrăgita cântăreaţă de muzică populară (VIDEO)

Publicat:

Imagini exclusive de la nunta pe care a vrut sa o tina secreta. La miezul noptii, artista i-a facut fiicei sale, care a imbracat rochia de mireasa, o surpriza fabuloasa, care i-a emotionat pe toti invitatii. Mai mult, Fuego a cantat cea mai controversata piesa a lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prodanca. Punct și de la capat. Finii Anamariei Prodan s-au cununat in Las Vegas. Ce rochie va purta Kallina la nunta: „Acum sunt doamna...” / VIDEO

21:15, 06.04.2024 - Finii Anamariei Prodan au facut pasul cel mare in Las Vegas! Ce rochie va purta Kalina la nunta. Viitorii miri au terminat repede cu actele, așa ca sunt nerabatori sa faca și marea petrecere. Imagini emoționante in cadrul emisiunii Prodanca. Punct și de la capat!

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

19 februarie: interpreta de muzica populara Irina Loghin implinește 85 de ani VIDEO

00:05, 19.02.2024 - Pe 19 februarie, in 1473, se naștea savantul si astronomul Nicolaus Copernic. In aceeași zi, dar in 1876, venea pe lume Constantin Brancusi. In 1882 murea Moș Ion Roata, in 1939 se naștea interpreta de muzica populara Irina Loghin, iar in 2016 ne parasea scriitorul Umberto Eco.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!

Bistrița Expo Mariage Fest, de vineri pana duminica, la Metropolis. Programul evenimentelor

13:20, 30.01.2024 - Camera de Comerț și Industrie BN organizeaza inca o ediție Bistrița Expo Mariage Fest. De vineri, 2 februarie 2024, pana duminica, 4 februarie, viitorii miri sunt așteptați cu oferte speciale la Hotel Metropolis. Programul evenimentelor: Programul de vizitare la Expo Bistrița Mariage Fest va fi urmatorul:…


Ce parere ai despre aceasta stire?