Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclusivitate. Suveniruri din Rusia: casetele cu picturi miniaturale de Paleh

Publicat:

Pe langa celebra papușa matrioșka, suvenirurile din Rusia cele mai indragite și cautate sunt casetele cu picturi miniaturale de Paleh. Acesta iși au originea in școlile de pictura a icoanelor caracteristice secolelor al 17-lea și al 18-lea.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful administrației prezidențiale ucrainene: Rusia face pregatiri pentru o ofensiva majora

18:45, 05.04.2024 - Seful Administrației Prezidențiale ucrainene, Andri Ermak, a declarat ca loviturile pe care le-a suferit Ucraina in ultimele trei saptamani fac parte din pregatirile Rusiei pentru o ofensiva majora, conform Rador Radio Romania.

Germania intervine decisiv in favoarea Ucrainei: se pregatește o mare lovitura impotriva Rusiei - VIDEO

00:00, 05.04.2024 - Statele NATO au marcat 75 de ani de la formarea alianței, iar Germania anunța pe aceasta cale ca sprijina Ucraina in lupta cu Rusia.Belinul a anunțat ca va cauta sisteme de aparare aeriana Patriot pentru Ucraina la toate țarile.

Finlanda extinde masura privind inchiderea frontierei cu Rusia

15:25, 04.04.2024 - Guvernul finlandez a anunțat ca va prelungi masura privind inchiderea graniței sale cu Rusia pana la o noua notificare. Granița este inchisa de la finalul anului trecut. Decizia a fost luata pentru a opri migrația in creștere, potrivit Mediafax.

Lecornu si Soigu si-au exprimat „disponibilitatea de a dialoga” despre razboiul din Ucraina, in prima lor discuție telefonica dupa octombrie 2022

00:05, 04.04.2024 - Ministrul francez al apararii, Sebastien Lecornu, si omologul sau rus, Serghei Soigu, s-au aratat miercuri, 3 aprilie, in cursul unei discutii telefonice, "dispusi sa dialogheze" cu privire la conflictul din Ucraina, a anunțat Ministerul rus al Apararii, potrivit agenției AFP, preluata de Agerpres."S-a…

Zelenski, interviu din prima linie, despre obiectivele Ucrainei. Ce spune despre Putin și pierderile ucrainene

14:35, 23.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vorbit, intr-un interviu acordat postului de televiziune american Fox News, despre urmatoarele obiective ale Ucrainei in razboiul cu Rusia, potrivit Digi 24.

Joe Biden, presedintele SUA, s-a intalnit cu sotia si fiica lui Aleksei Navalnii. El a anuntat sanctiuni „majore” pentru Rusia VIDEO

07:30, 23.02.2024 - Departe de ochii presei, Joe Biden, presedintele SUA, a avut joi, in California, o intalnire cu sotia, Yulia, si cu fiica, Dasha, ale opozantului rus Aleksei Navalnii, informeaza Agerpres, citand un comunicat al Casei Albe.

Raspunsul Rusiei, dupa ce Joe Biden l-a numit pe Vladimir Putin un „ticalos nebun”

11:05, 22.02.2024 - Kremlinul a transmis joi, 22 februarie, ca aceasta remarca nu reflecta demnitatea Statelor Unite și a celor care folosesc astfel de cuvinte, in condițiile in care Putin nu l-a jignit niciodata pe Biden, a relatat Reuters, preluata de Agerpres.„Este putin probabil ca utilizarea unui astfel de limbaj…


Ce parere ai despre aceasta stire?