Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Excesele alimentare, pericolele din farfurie. Iată de ce sfaturi să ţii cont la masa de Paşte!

Publicat:

Nu-ti suprasolicita stomacul si fierea 

Alimentele „grele“ in exces, precum ouale si carnea, deregleaza aparatul digestiv, ducand la aparitia indigestiilor si a colicilor biliare, care se manifesta prin dureri abdominale, greata, varsaturi si febra. Este recomandat sa mancam cu moderație preparate din miel, oua (maximum 2-3 pe zi, de preferat doar albusul), dulciuri si sa bem putin alcool, deoarece sunt greu de digerat si aduc foarte multe calorii. 

Gateste bine carnea de miel 

O afectiune care apare ca urmare a unui excesiv consum de alimente contaminate cu diferite bacterii…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa carnea de miel in Prahova. Unde este comercializata, mai nou, in Ploiești

15:40, 16.04.2024 - La doar trei saptamani pana la Paște, Halele Centrale din Ploiești sunt in plin proces de pregatire a standurilor pentru comercializarea carnii de miel. Anul acesta, intr-o schimbare de decor, standurile vor fi amplasate la parterul cladirii, nu la etaj ca in anii precedenți.

Alimentele periculoase pe care romanii le consuma in timpul Postului Paștelui. Sfatul nutriționistului Mihaela Bilic: ”Atenție la combinația...”

21:31, 12.04.2024 - Postul Paștelui reprezinta o perioada sfanta pentru creștini, dar pentru care fac și foarte multe excepții alimentare. Din dorința de a respecta regulile, se ajunge de multe ori la combinații periculoase de mancare. Iata ce sfaturi are Mihaela Bilic pentru creștini!

Sfaturi utile pentru a scapa de mirosul corporal neplacut. Problema care nu le da pace multor romani

23:45, 08.04.2024 - Consulta un medicPrimul și cel mai important pas in abordarea mirosului corporal este consultul medical. Anumite afecțiuni, cum ar fi infecțiile bacteriene, pot fi cauza acestui simptom. Identificarea și tratarea cauzei de baza este esențiala pentru a rezolva problema in mod eficient.Ajustari in alimentațieAlimentația…

Carnea de miel este deja in oferta fermierilor care vand in targuri. „Cumparam cand avem bani” FOTO

16:25, 08.04.2024 - Fermierii incearca sa „fure” startul și vand deja carnea de miel in cel mai mare targ din județul Olt. Nevoia ii impinge, spun reprezentanții lor, iar faptul ca mieii au depașit 15 kilograme ii ajuta. Cumparatorii se bucura, la randul lor, ca pot face treptat cheltuielile pentru Paște.

Preturile la carnea de miel au „luat-o razna”, in piete. Romanii au ajuns sa-si faca rezervare pentru mancare

10:00, 07.04.2024 - Cu o luna ramasa pana la Pastele ortodox 2024, romanii au inceput deja sa se intereseze de carnea de miel. Iar vestile nu sunt deloc bune. Acest produs s-a scumpit, in medie, cu 20% fata de anul trecut. Carnea de miel a aparut in piete, iar preturile sunt piperate. Carnea de miel costa 60 lei/kg […]…

Alimentele care nu ar trebui sa fie consumate dupa 60 de ani

15:50, 27.03.2024 -   Terapeuții din intreaga lume avertizeaza ca metabolismul incetinește odata cu trecerea anilor, astfel ca sistemul digestiv face fața mult mai greu digestiei și asimilarii alimentelor. Mai ales cele grele și nu foarte utile – alimentele de conveniența, alimentele grase și picante, fast-food-ul etc.…

Tipul de mancare care poate provoca cancerul. Mulți oameni il consuma aproape in fiecare zi: ”Un obicei alimentar”

11:20, 22.02.2024 - Un anumit tip de mancare poate sa iți provoace cancer! Majoritatea oamenilor o mananca in fiecare zi, fara sa știe ce efecte devastatoare are pentru sanatate. Medicii au transmis un avertisment important pentru cei care vor sa se bucure de aceasta ”placere”.

Cate ore rezista carnea de vita tocata in frigider. Atenție la acest detaliu cand o vei consuma

20:00, 05.02.2024 - Este foarte important sa ținem cont de siguranța alimentara și sa respectam regulile in vigoare. Alimentele alterate pot duce la probleme grave de sanatate, motiv pentru care ar trebui sa evitam sa se strice mancarea. La fel trebuie sa facem și cu carnea tocata de vita, care nu poate fi ținuta la rece…


Ce parere ai despre aceasta stire?