Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elena Gheorghe a renunţat la mască! Cum arată artista fără niciun pic de machiaj

Publicat:

este una dintre cele mai frumoase si mai dorite artiste din industria muzicala autohtona. Constienta de atuurile sale, vedeta nu se teme sa le arate fanilor ei fata sa adevarata, fara a se ascunde dupa masca oferita de machiaj.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Xtra Night Show. Cum și-a dat seama Tzanca Uraganu ca a primit bani falși! Ce decizie radicala a luat manelistul in urma evenimentelor: „Am renunțat la...” / VIDEO

00:25, 12.04.2024 - Tzanca Uraganu a primit bani falși la mai multe evenimente din Romania, iar autoritațile l-au luat in vizor. In urma celor intamplate, manelistul a luat o decizie importanta pentru cariera lui și i-a anunțat pe fani care a fost schimbarea.

Ingrijorare la Vatican. Papa Francisc a renuntat la predica din Duminica Floriilor

17:15, 24.03.2024 - Papa Francisc a sarit in ultimul moment peste citirea omiliei sale in timpul slujbei din Duminica Floriilor la care asistau zeci de mii de oameni in Piata Sfantul Petru, dar a continuat sa prezideze slujba, relateaza Reuters. In ultimele saptamani, papa, in varsta de 87 de ani, a suferit de bronsita…

Erbașu poate incepe lucrarile la lotul Suplac–Chiribiș al Autostrazii A3. Turcii de la Nurol au renunțat la contestație

15:55, 05.03.2024 - Lucrarile de proiectare și executare a sectorului Suplacu de Barcau – Chiribiș din Autostrada Transilvania pot fi incepute de Construcții Erbașu, caștigatoarea licitației, dupa ce turcii de la Nurol au renunțat la contestația pe care au formulat-o.

Masca de par hidratanta cu ulei de ricin. Ritual vital in rutina de ingrijire a fiecarei femei

20:00, 23.02.2024 - Orice femeie iși dorește sa aiba un par frumos și bogat, insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, este esențial ca acesta sa fie sanatos. Uleiul de ricin este aliatul perfect pentru o podoaba capilara sanatoasa.Descopera in randurile de mai jos ce este uleiul de ricin, care sunt beneficiile acestuia,…

Pamela Anderson a renunțat la farduri

12:50, 03.02.2024 - Pamela Anderson a  luat decizia de a renunța la farduri. Spune ca vrea „sa se intoarca la persoana care a fost inainte de a veni in California”   „Prefer sa am fața goala in aceste zile. Ma recunosc din nou și am mai multa incredere ca niciodata. Nu vreau sa incerc sa arat mai tanara. Vreau sa pozez…

La ce obiect nu a renunțat sora Ronei Hartner, dupa moartea artistei. Rinda Hartner poarta și hainele regretatei cantarețe: „Am visat-o”

20:35, 27.01.2024 - Pe 23 ianuarie 2024, s-au implinit doua luni de cand Rona Hartner a murit. Sora ei, Rinda, iși revine cu greu din șocul pierderii artistei, dar gandul ca regretata cantareața este intr-un loc mai bun ii aduce puțina liniște. Rinda Hartner nu a renunțat la un obiect pe care vedeta il purta mereu.


Ce parere ai despre aceasta stire?