Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Duetul TEODOROVICI-VÂLCOV, contrazis de datele din ograda lor

Publicat:

Astfel, valoarea obligațiilor stabilite suplimentar, adica ce au gasit inspectorii ANAF ca firmele ar fi platit in minus in anii din urma, se afla in scadere tot mai accelerata. Ce-i drept, statistica ANAF nu face distincție intre firme straine și firme romanești. Ministerul Finanțelor, , și , consilier al premierului, au criticat dur companiile straine la finele lunii decembrie, cand au anunțat taxe dure, printre care taxa pe active bancare, taxe pentru companiile din energie și telecom, noi condiții mai restrictive pentru administratori de fonduri de pensii Pilon

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

*Romanii care sunt vizați de ANAF in cel mai nou ghid al instituției

15:35, 28.04.2024 - Guvernul, in incercarea de a acoperi deficitele bugetare, apeleaza la Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) pentru a investiga contribuabilii suspectați ca nu declara toate sursele de venit. In mod repetat, ANAF-ul se concentreaza pe persoanele fizice din Romania care obțin venituri din inchirieri.…

Vestea mult așteptata de firmele romanești - Guvernul, gata sa pompeze 12,5 miliarde de lei in economie

00:20, 20.04.2024 - Ministerul Finantelor anunta ca a fost publicat ordinul comun care stabileste plafoanele de garantare pe componente in cadrul schemei de ajutor de stat IMM Plus, regulile de gestionare a plafoanelor de garantare, plata ajutoarelor de stat specifice fiecarei componente din cadrul schemei de ajutor de…

Guvernul cauta avocați internaționali ca sa-și recupereze țepele de la companiile straine

17:45, 11.04.2024 - Ministerul Finanțelor vrea sa modifice de urgența legislația privitoare la reprezentarea Romaniei la Curtea de Arbitraj, pentru a angaja case de avocatura specializate in litigii internaționale, fara licitație, dat fiind riscul pagubirii majore a bugetului de stat. Ministerul spune ca a preluat 8 litigii…

Fiscul se reorganizeaza ca sa stranga mai mulți bani

17:30, 14.03.2024 - Guvernul a aprobat joi, prin ordonanta de urgenta, unele masuri pentru consolidarea capacitatii institutionale a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, reorganizarea activitatii acesteia, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Potrivit unui comunicat al Executivului, reorganizarea…

Adevaratul dezastru produs de COVID 19 a fost ținut secret! Statul a platit 2% din PIB ca afacerile sa nu dea faliment

12:56, 27.02.2024 - Companiile din Romania au beneficiat de ajutoare de stat platite in cursul anului 2023 in valoare totala de circa 29,5 miliarde lei, aproximativ 2% din Produsul Intern Brut anual, a anunțat marți Guvernul. „Guvernul pe care il conduc urmarește ca pe langa reglementarile eficiente pentru facilitarea…

Alexandru Rafila, despre litigiul cu Pfizer privind achizitia de vaccinuri: S-a finalizat procedura de alegere a companiei care sa reprezinte statul roman la Bruxelles, in acest proces, asa ca suntem pe drumul cel bun

12:55, 15.02.2024 - ”Guvernul Romaniei a aprobat ca Ministerul Finantelor sa reprezinte statul roman in acest litigiu commercial si in alte litigii. Din cate stiu, s-a finalizat procedura de alegere de selectie a companiei care sa reprezinte statul roman la Bruxelles, in acest proces, asa ca suntem pe drumul cel bun. Important…

E-factura. De unde a plecat „coșmarul”. „Statul roman a cerut Comisiei Europene”

11:06, 10.02.2024 - Fostul ministru al Economiei, Claudiu Nasui, acuza Guvernul ca a impus „coșmarul cu e-factura pentru toate firmele”, deși obligația europeana pentru e-factura era doar la contractele cu statul. „Statul roman a cerut sa aplice coșmarul cu e-factura pentru toate firmele. Vi se tot zice ca e-factura este…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?