Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama unei celebre cântărețe de muzică populară! Și-a îngropat nepoata, fiica şi soțul, totul la distanță de doar câteva luni: "Mami, dacă vreți să vin la voi, voi decideți"

Publicat:

A trait, in mai putin de doi ani, tragedii pe care unii nu le-ar fi trait nici in doua vieti. O celebra cantareața de muzica populara, grav bolnava, vrea sa-și vanda porturile populare ca sa poate sa traiasca. Drama faimoasei artiste vine la scurt timp dupa ce și-a ingropat nepoata, fiica si soțul! Totul in doar doi ani.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

45 de ani de la moartea celei mai indragite cantarete de muzica populara din Romania. Ileana Sararoiu s-a stins pe scena, zvonul ciudat care a aparut apoi

12:11, 11.05.2024 - Ileana Sararoiu – un nume emblematic pentru muzica populara și ușoara romanesca. Pe 13 mai se implinesc 45 de ani de la moartea regretatei artiste. Și-a petrecut ultimele clipe din viața cantand in fața nuntașilor, insa un zvon de-a dreptul ciudat privind moartea sa a aparut mai tarziu. Foto Cum a murit…

Cantareata de muzica populara pe care nu o mai recunosti. Fanii nu sunt de acord cu schimbarile facute. Foto

13:20, 20.03.2024 - Cu toate ca este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul de la noi din țara, nu a ezitat sa apeleze la intervenția medicilor plasticieni. Schimbarile facute de ea nu au fost insa pe placul fanilor sai, care i-au transmis de nenumarate ori ca nu sunt de acord cu noul sau look. Mulți spun […]…

7 ani de la moartea Ileanei Ciuculete. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara

13:20, 14.03.2024 - Astazi se implinesc 7 ani de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viața. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara. De unde a luat cantareața boala care i-a adus moartea repede.

A murit Mile Povan, un cunoscut interpret de muzica populara! A fost gasit fara suflare in propria locuința / FOTO

20:00, 27.02.2024 - Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare! un cunoscut cantareț de la noi și-a pierdut viața, in urma cu puțin timp. Zeci de mesaje de regret curg pe rețelele sociale ale artistului Mile Povan.

Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena

11:00, 26.02.2024 - Cinci femei, dintre care trei prostituate, ucise intr-o singura zi la Viena. Cadavrele injunghiate a trei tinere au fost gasite intr-o casa de toleranta din cartierul sarac Brigittenau vineri seara, in urma unei alerte emise de un martor. O femeie și fiica sa adolescenta au fost gasite moarte in casa…

Cu ce se ocupa Elena Boncea, fiica Loredanei. Tanara nu a moștenit pasiunea pentru muzica de la mama ei

11:35, 21.02.2024 - Loredana este o artista celebra și apreciata de o mulțime de fani, insa puțini sunt cei care știu ca aceasta are o fiica superba ce nu a moștenit pasiunea pentru muzica de la mama ei. La 25 de ani, Elena Boncea are o profesie neașteptata.

Doliu in muzica populara. A murit la 62 de ani, anunț tragic: care a fost cauza morții maestrului Mihai Amihalaichioaie

14:10, 14.02.2024 - Pentru cei care l-au cunoscut pe maestrul Mihai Amihalachioaie, vestea morții a venit ca un șoc. Din pacate, conform celor apropiați, este doliu in muzica populara, dupa ce acesta a murit la 62 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?