Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump pune paie pe foc în criza cu Iranul - sancțiuni suplimentare majore: 'NU poate avea arme nucleare'

Publicat:

Presedintele american, , a anuntat sambata ca vor impune luni noi sanctiuni "majore" impotriva Iranului, la cateva ore dupa ce afirmase ca daca renunta la programul sau nuclear, el va fi "cel mai bun prieten" al sau, relateaza AFP, conform agerpres.ro. 
"Introducem sanctiuni suplimentare majore impotriva Iranului, luni", a scris pe Twitter liderul de la . "Iranul nu poate avea arme nucleare!", a subliniat el.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA si Marea Britanie anunta noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul cu rachete si drone asupra Israelului

19:55, 18.04.2024 - Statele Unite au anuntat joi noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand productia de drone, dupa atacul acestuia asupra Israelului, iar presedintele american Joe Biden a declarat ca liderii G7 s-au angajat sa actioneze impreuna pentru a spori presiunea economica asupra Teheranului. La randul sau, Marea…

SUA și UE vor impune noi sancțiuni impotriva Iranului dupa atacul cu drone asupra Israelului

08:50, 17.04.2024 - Statele Unite vor impune noi sanctiuni impotriva Iranului dupa atacul asupra Israelului din weekendul trecut, a anuntat marti Casa Alba, indicand ca "se asteapta" ca aliatii lor sa faca acelasi lucru in curand. Șeful diplomației UE, Josep Borrell, i-a convocat pe miniștrii europeni de externe prin videoconferința.

Casa Alba: Nu vrem un razboi in toata regula cu Iranul

18:25, 14.04.2024 - Statele Unite nu vor nici o "escaladare", nici un "razboi in toata regula cu Iranul", a insistat duminica un purtator de cuvant al Casei Albe, John Kirby, la o zi dupa ce Teheranul a lansat un atac fara precedent asupra Israelului, relateaza AFP, preluata de Agerpres."Presedintele (Joe Biden) a fost…

Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va susține un contraatac israelian impotriva Iranului

08:15, 14.04.2024 - Președintele Biden i-a spus premierului israelian Benjamin Netanyahu, in timpul unei convorbiri telefonice de sambata, ca Statele Unite nu vor sprijini niciun contraatac israelian impotriva Iranului, a declarat pentru Axios un oficial de rang inalt de la Casa Alba.

Biden. Trump, pericol pentru democratia americana

21:55, 09.04.2024 - Presedintele democrat Joe Biden l-a acuzat pe adversarul sau republican Donald Trump ca este principala amenintare la adresa democratiei americane, intr-un interviu difuzat marti pe principalul post de televiziune in limba spaniola din SUA, potrivit AFP. Intrebat de jurnalistul Univision care crede…

Statele Unite vor aplica noi sancțiuni impotriva Rusiei și a Iranului

04:40, 23.02.2024 - Statele Unite vor anunța noi sancțiuni impotriva Rusiei ce vizeaza peste 500 de entitați legate de „sustinatorii sai si masina sa de razboi”, a declarat joi pentru AFP o purtatoarea de cuvant a Departamentului Apararii

SUA anunța noi sancțiuni „majore” impotriva Rusiei: Sa raspunda pentru moartea lui Navalnii

22:50, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de „sanctiuni majore” impotriva Moscovei in urma decesului in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

SUA vor adopta vineri „sanctiuni majore” impotriva Rusiei in urma morții lui Navalnii

20:25, 20.02.2024 - Statele Unite ale Americii vor adopta vineri o serie de„sanctiuni majore" impotriva Moscovei in urma morții in inchisoare al opozantului rus Aleksei Navalnii, a anuntat marti Casa Alba, informeaza AFP, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?