Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în comunitatea românească din Italia – român omorât de o rusoaică beată

Publicat:

Un roman in varsta de 45 de ani a murit in Italia dupa ce o rusoaica beata l-a spulberat de pe strada pe conaționalul nostru care mergea pe o bibicleta. Luni, 22 iulie 2019, 21:51 Tragicul accident a avut loc in localitatea , in provincia Salerno, a anunțat gazetaromaneasca.com. Romanul a murit pe loc, intervențiile medicilor neputand sa mai produca vreo minune. Șoferița rusoaica a sunat la ambulanța și și-a recunoscut fapta. Ea era bauta in momentul in care a provocat accidentul. Ea a fost arestata și va fi judecata pentru omor din culpa.

Citeste articolul mai departe pe timisoarastiri.ro…  

Sursa articol: timisoarastiri.ro


Stiri pe aceeasi tema

O șoferița de 19 ani a murit, dupa ce s-a izbit cu mașina de un copac, la Hincești: Care ar fi motivul accidentului

09:50, 24.04.2024 - O șoferița de 19 ani a decedat, dupa ce a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac de pe acostament. Tragicul accident s-a produs aseara, 23 aprilie, intre localitațile Pereni și Pașcani.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Cine este romanul care a murit in explozia de la hidrocentrala din Italia. Petronel avea o familie frumoasa / FOTO

15:56, 10.04.2024 - Tragedia provocata de explozia dela hidrocentrala din Italia a adus in atenția publicului o poveste cutremuratoare - cea a lui Petronel Tanase, un roman cu o familie frumoasa, care și-a pierdut viața in acest incident.

Doliu uriaș! A murit analistul și consultantul politic Dorel Șandor. Acesta s-a luptat ani la rand cu o boala crunta

10:35, 13.03.2024 - Dorel Șandor este considerat a fi unul dintre cei mai redutabili analiști și consultanți politic post-decembriști. Fostul președinte Emil Constantinescu a spus despre el ca e creatorul miturilor politice Stolojan și Basescu, scrie bihorjust.ro.Șandor a avut o mare experienta ampla in calitate de consultant…

Doliu in invațamantul dambovițean! A murit fostul director al Liceului Tehnologic Voinești. „Profesorul inginer Nicolae Comanescu va ramane pentru totdeauna in sufletele noastre”

19:10, 10.03.2024 - O veste trista a indoliat invațamantul dambovițean in acest week-end. S-a stins din viața inginerul profesorul Nicolae Comanescu, fost director al Liceului Tehnologic Voinești, de pe Valea Damboviței. Cunoscutul și respectatul profesor a slujit invațamantul dambovițean cu rezultate excepționale. Trupul…

VIDEO | Doliu in lumea folclorului romanesc: A murit un artist uriaș care a primit titlul de 'Tezaur Uman Viu'

20:35, 18.02.2024 - Petre Masala, unul dintre cei mai iubiți calușari din Romania și cel mai in varsta calușar din țara, a incetat din viața la varsta de 83 de ani. Vestit pentru pasiunea și devotamentul sau fața de arta calușului, Petre Masala a fost primul locuitor din județul Argeș care a primit titlul de Tezaur Uman…

Doliu in lumea artei internaționale. Un cunoscut geniu contemporan a murit la 85 de ani

00:11, 12.02.2024 - Este doliu in lumea artei internaționale. Gunter Brus a dat naștere unui curent artistic foarte cunoscut, avand o viața plina de provocari. A fost un personaj controversat și a trait dupa regulile proprii. La 85 de a trecut in lumea celor drepți.

Comunitatea penticostala din Dej, in doliu. Pastorul Romu Mocan s-a stins din viața – FOTO

10:40, 29.01.2024 - Pastorul Romu Mocan, de la Biserica Penticostala Nr. 1 din Dej, s-a stins din viața la 69 de ani. Slujba de inmormantare va avea loc miercuri, 31 ianuarie. Romu Mocan, nascut la data de 3 noiembrie 1954, a fost o figura ilustra in istoria Cultului Creștin Penticostal din Romania, conducand timp de patru…


Ce parere ai despre aceasta stire?