Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră pe un câmp din Italia. O româncă de 20 de ani a fost găsită moartă

Publicat:

Cadavrul tinerei de 20 de ani era intr-o stare avansata de descompunere. Alaturi, a fost gasit un portofel cu documente romanești. Trupul fetei a fost descoperit luni dupa-amiaza de proprietarul terenului, care s-a apucat atunci de taiat iarba.

Din cauza starii avansate de descompunere, primele investigații efectuate de medicul legist nu au reușit sa stabileasca modul in care tanara a decedat. Cauzele morții raman deocamdata necunoscute.

In apropierea corpului, anchetatorii au gasit un portofel cu documentele unei tinere romance in varsta de 20 de ani, rezidenta in Italia și cu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire MACABRA! Polițiștii au gasit un barbat ce și-a pus capat zilelor intr-un garaj!

08:35, 08.05.2024 - La data de 7 mai a.c., in jurul orei 20.15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Cluj-Napoca, au fost sesizați despre faptul ca un barbat de 80 de ani a fost gasit spanzurat in garajul unui imobil din municipiul Cluj-Napoca. In urma examinarii preliminare, pe corpul acestuia nu au fost identificate…

Descoperire macabra! O femeie a fost gasita moarta in mare, cu o punga de plastic pe cap

14:55, 04.05.2024 - Descoperire macabra in Spania, acolo unde trupul neinsuflețit al unei femei a fost gasit in mare, cu o punga de plastic pe cap. Victima și partenerul sau de viața fusesera dați disparuți in urma cu cateva saptamani bune, iar de atunci nimeni nu a mai stiut nimic de ei. 

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.

Romanca de 38 de ani, arestata pentru crima, in Italia. Tanara a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului

13:25, 06.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Italia. De aceasta data este vorba despre o romana in varsta de 38 de ani, care si-ar fi injunghiat mortal partenerul de viața. La sosirea polițiștilor, aceasta a fost gasita langa trupul neinsuflețit al barbatului.

Descoperire macabra. Femeie gasita moarta intr-un baraj de pe raul Olt

15:00, 12.02.2024 - Purtatorul de cuvant al Politiei Valcea, Loredana Sandu, a precizat ca batrana ar fi plecat de dimineata de acasa fara sa anunte familia unde merge.Trupul ei a fost observat plutind intr-un baraj din partea de nord a municipiului Ramnicu Valcea de catre o persoana care a sesizat prin 112 evenimentul."La…


Ce parere ai despre aceasta stire?