Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră. Două românce, surori gemene, s-au sinucis într-un parc din Paris

Publicat:

Doua romance, surori gemene, in varsta de 49 de ani, au fost gasite moarte, vineri dimineața, intr-un lac din parcul Montsouris, din Paris. Trupurile neinsuflețite ale celor doua femei au fost vazute de un trecator care a anunțat imediat poliția. Anchetatorii iau in calcul și ipoteza unei sinucideri deoarece a fost gasit un bilet de […] The post Descoperire macabra. Doua romance, surori gemene, s-au sinucis intr-un parc din Paris appeared first on eMaramures .

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire macabra intr-un bloc din Timișoara, in ziua de Paște

16:25, 05.05.2024 - Un barbat de 31 de ani, care locuia intr-un apartament din Timisoara, nu a mai raspuns apropiatlor sai la telefon, astfel ca acestia au solicitat sprijinul autoritatilor. Barbatul a fost gasit mort in locuinta.

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Caz halucinant in Spania! Un roman a fost gasit mort in apartament, alaturi de alți trei colegi

11:50, 21.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Spania. A fost gasit mort, alaturi de trei colegi de apartament. Trupurile neinsuflețite ale celor trei au fost descoperite in imobilul in care locuiau. Anchetatorii fac cercetari la fața locului, pentru a stabili cum s-a intamplat totul.

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Un șofer care a intrat cu mașina intr-un șantier din orașul Braila a lovit un buldoexcavator

13:45, 26.02.2024 - Un șofer care a intrat cu mașina intr-un șantier a lovit un buldoexcavator. Accidentul s-a produs luni in orașul Braila. O femeie a fost ranita și a ajuns la spital. Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul ca in zona podului Apollo din Braila a avut loc un accident…


Ce parere ai despre aceasta stire?