Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Depozite ilegale de deșeuri în Capitală. Munți de moloz și gunoaie strânse pe o proprietate privată din Sectorul 6

Publicat:

Descoperire urat mirositoare in Capitala. Doua gropi de gunoi ilegale funcționau in zona Giulești din Sectorul 6. Locuitorii sunt exasperați și spun ca ani de zile au fost nevoiți sa suporte mizeria.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Constructiile ilegale cu destinatie turistica nu vor mai putea fi demolate daca se afla pe proprietate privata, susține USR/Proiectul de lege, pe ordinea de zi a deputaților (document)

08:40, 15.04.2024 - O ordonanța care va fi pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților ar putea impiedica demolarea constructiilor ilegale cu destinatie turistica, construite pe proprietate privata, din stațiuni, rezervații naturale și zone protejate, susține USR, partid aflat in opoziție, printr-un comunicat de presa…

Cirstoiu: Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresiva

20:05, 30.03.2024 - Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresiva și de lipsa de soluții, afirma candidatul PSD-PNL la PMB, Catalin Cirstoiu. „Demaram in sectorul 1 și in intreaga Capitala”, adauga el.

Catalin Cirstoiu, despre Catalin Drula: Cred ca nu il știe nimeni, dar emite opinii foarte incorecte și neadevarate

18:35, 30.03.2024 -    Catalin Cirstoiu spune ca a fost sambata, alaturi de George Tuta si echipa PSD-PNL de la sectorul 1, sa vorbeasca cu bucurestenii in parcul Bazilescu, ”fiindca primarul Clotilde Armand sta izolata in biroul sau, ca si Nicusor Dan, si nu stie sa comunice deschis cu oamenii”.”Locuitorii din sectorul…

Catalin Cirstoiu: "Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresiva"

18:20, 30.03.2024 - Locuitorii din sectorul 1 sunt nemulțumiți de poluarea tot mai agresiva și de lipsa de soluții, afirma candidatul PSD-PNL la PMB, Catalin Cirstoiu. „Demaram in sectorul 1 și in intreaga Capitala”, adauga el.

Sectorul din Bucuresti in care primesti amenda de mii de lei daca hranesti porumbeii. Primaria, scandal cu locuitorii

15:20, 21.03.2024 - Ii vedem prin parcuri, pe streșinile caselor, sau pe trotoarele din București, iar mulți avem tendința de a-i hranii, dar se pare ca este greșit sa faci asta, cel puțin in opinia unei primarii din Capitala, care a demarat o campanie de informare, dar și de amendare daca hranesti porumbeii.

Controale ample in comuna Matasaru privind combatererea evaziunii fiscale si a incendierilor ilegale de deseuri

08:45, 29.02.2024 - Controale ample au avut loc in comuna Matasaru pe linia combaterii evaziunii fiscale si a incendierilor ilegale de deseuri, fiind aplicate 15 amenzi si indisponibilizate peste 100 de tone de deseuri feroase, informeaza, joi, IPJ Dambovita.

Servicii Comunale Radauți, amendata din nou de Garda de Mediu pentru depozite de gunoaie

11:05, 12.02.2024 -  Comisarii Garzii de Mediu Suceava au efectuat un control, in data de 8 februarie, in municipiul Radauți, in incinta fostului AEIZ, unde au fost identificate depozitari semnificative de deșeuri municipale amestecate constand in deșeuri menajere, deșeuri reciclabile (hartie, carton, plastice, ...

Munți de gunoaie in Ploiești. Imaginile din cartiere care urațesc capitala de județ

16:26, 08.02.2024 - Neințelegerile dintre operatorul și administratorul unei rampe de gunoi ii ingroapa, din nou, pe localnici, in gunoaie. Platforma de salubritate este arhiplina in zona de Vest, pe strada Arhip Nicolae, așa ca locatarii au o imagine dezolanta cand se plimba printre blocuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?