Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DECES - A murit cantareata Lesley Gore, interpreta piesei “It's My Party”

Publicat:

Cantareata americana , cunoscuta datorita hitului “It's ”, lansat in 1963, a murit de cancer la 68 de ani, a anuntat partenera ei de peste 30 de ani, , citata marti de AFP. Feminista angajata, , care era bolnava de cancer pulmonar, a decedat luni intr-un spital din , a adaugat Sasson.

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Naomy a murit la doar 47 de ani! Cantareața transgender a fost in coma, in urma unui AVC

01:01, 20.04.2024 - Naomy s-a stins din viața la 47 de ani, in urma unor probleme medicale. Dupa ce a suferit un AVC, cantareața a stat in coma timp de cateva zile. Astazi a venit vestea tragica cu privire la moartea ei.

Doliu uriaș in muzica populara din Romania. A murit o mare cantareața, avea doar 63 de ani

09:25, 09.03.2024 - Lumea folclorului este in doliu! O indragita cantareața de muzica populara de la noi din țara a decedat pe 7 martie 2024. Dorina Grad, doamna cantecului popular de pe Valea Someșului, s-a stins din viața la varsta de 63 de ani. A decedat Dorina Grad Interpreta de muzica populara Dorina Grad a decedat…

Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani

10:45, 02.03.2024 - Excentrica Iris Apfel, un simbol al universului modei din New York si vedeta pe Instagram, a murit vineri, la varsta de 102 ani, potrivit unui... The post Excentrica Iris Apfel, simbol al modei, a murit la varsta de 102 ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Drama unor romani al caror fiu a murit in Germania. A fost incinerat fara știrea familiei, iar certificatul de deces lipsește

06:50, 22.02.2024 - Un roman mort in Germania a fost incinerat fara ca familia din Romania sa fie anunțata despre deces. La șase luni de la moartea barbatului, autoritațile romane nu au fost capabile sa transmita parinților, care au aflat despre tragedie printr-o cunoștința, nici macar certificatul de deces.

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Lumea muzicii populare in doliu: interpreta Victorita Cica a murit la 50 de ani

16:35, 04.02.2024 - Doliu in lumea muzicii populare din Oltenia. Solista Ansamblului "Doina Oltului", Victorita Cica. Cantareata avea 50 ani."Cu durere in suflet va anunt ca Victoria nu mai ehellip;", a anuntat Florin Puchina, sotul Victoritei Cica, interpreta de muzica populara. La scurt timp si prietenii si elevii artistei…


Ce parere ai despre aceasta stire?