Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dacă nu faci asta pentru partenerul tău, relaţia voastră va eşua mai mult ca sigur!

Publicat:

Familia este cel mai important lucru din viața noastra, nu exista intrebari cu privire la asta. Trebuie sa avem grija de familiile noastre, indiferent de ceea ce se intampla. Cu toate acestea, cand vine momentul sa aveți propria familie, este timpul sa parasiți cuibul și sa va concentrați asupra partenerului.

Mulți oameni fac o greșeala gandindu-se ca partenerul lor va ramane pe locul al doilea și ca vor acorda mai multa atenție rudelor lor. E o problema obișnuita atunci cand relațiile trec la nivelul urmator și e momentul sa va creați propria familie.

Ideea este ca dupa o perioada…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ultimele ore din viața Mirelei, femeia ucisa de turc. Familia tinerei a facut dezvaluiri despre relația victimei cu criminalul

09:55, 17.04.2024 - Ies la iveala detalii despre ultimele momente din viața femeii ucise de afaceristul turc. Familia victimei a vorbit despre relația dintre aceasta și cel care i-a luat viața, dar și despre ce s-a intamplat dupa dispariția femeii de 38 de ani.

Star Matinal. Dinu Maxer, adevarul despre relația cu mama lui. Ce relație are cu femeia care i-a dat viața: „A trebuit sa decid...”

15:30, 18.03.2024 - Dinu Maxer recunoaște ca nu a avut o relație prea apropiata cu mama lui. Parinții au divorțat cand el era doar un copil și i-a fost dificil sa aleaga, la acel moment, in grija cui iși dorește sa ramana.

Horoscop special: A doua jumatate din martie vine cu noroc in dragoste pentru 3 zodii. Va fi momentul perfect pentru a-și exprima sentimentele

16:31, 17.03.2024 - Martie 2024 va intra cu siguranța in istoria a trei zodii pentru ca este luna perfecta pentru dragoste și iubire, mai ales in a doua jumatate. Este ca și cum dezghețul de iarna este acum la vedere și asta chiar nu are mare legatura cu locația, ci cu atitudinea. Acesta este momentul sa incepi sa te gandești…

In ce relații a ramas Cristina Cioran cu Alex Dobrescu, tatal fiicei sale: „Așa cum taica-su o va trata pe ea, așa va știi ca e normalitatea”

15:55, 21.02.2024 - Cristina Cioran s-a despațit cu mare scandal de tatal fiicei sale, insa in prezent are o relație civilizata cu Alex Dobrescu. Vedeta a fost invitata la podcastul lui Jorge, unde a vorbit și despre cel mai greu moment din viața ei.In anul 2021, Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe, care a venit…


Ce parere ai despre aceasta stire?